Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám látott rólam egy pár...

Anyám látott rólam egy pár képet, most pedig üzenetben őrjöng nekem. Hazamenjek szerintetek a hétvégén? :D

Figyelt kérdés

Kis gólyatáboros fotók a hök oldalán. :D A képen alkohollal vagyok látható, anyám meg nem tudom miért, de azt hitte, hogy csak kétszer ittam alkoholt, és akkor se sokat, én meg nem cáfoltam, mondván amit nem tud, az nem fáj neki. Most meg látott pár képet, és abból látszik, hogy nem igazak a feltételezései.

Amin a legjobban kiakadt, számomra elképzelhetetlen okokból, mert eddig leszbikusnak hitt, azon meg egy sráccal vagyok eléggé összeölelkezve a buli-sátor mellett. Most meg van győződve róla, hogy részegen lefeküdtem valakivel.

És most írkál nekem dühös üzeneteket, hogy alkoholista lettem, meg milyen debil vagyok. Meg hogy tuti szexeltem alkoholos befolyásoltság alatt...

Nem értem miért lihegi túl. 20 vagyok, 80 százalékban magamat tartom el. Viszont ami azt illeti haza akartam menni a koliból pár cuccért a hétvégén. de így nem tudom mennyire jó ötlet. Mit gondoltok?

2022. szept. 5. 21:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%
9# Anyunak semmi nem jó, azon is kiakad ha a csókig sem mész el egy sráccal? Rögtön a Hard Core kellene.
2022. szept. 5. 22:52
 12/34 anonim ***** válasza:
68%

Anyád nem normális.

Én pl. füveztem is gólyatáborban, de többé nem nyúltam droghoz.

2022. szept. 5. 23:50
 13/34 anonim ***** válasza:
5%
Kamu.
2022. szept. 6. 00:10
 14/34 anonim ***** válasza:
62%
Én hazamennék, aztán ha belém áll, így járt.
2022. szept. 6. 07:15
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom mik azok a cuccok, de en hagynam oket:)

ettol fuggetlenul o az anyad, nyilvan (túl)félt, meg aggodik, szoval valahogy probaljatok meg felnott modjara megbeszelni. De vard meg, amig lehiggad:)

2022. szept. 6. 09:19
 16/34 anonim ***** válasza:
69%

melyik HÖK pakolja nyilvánosra a fotókat?

Ja, tudom, nem nyilvános, anyád a te fb-dat használja.

2022. szept. 6. 10:13
 17/34 A kérdező kommentje:

Ilyenek kellenének,hogy pléd, néhány plüss, meg egyéb elhanyagolható személyes biszbaszok és díszek, az edények a főzéshez, a kedvenc rendszerező dobozaim.

Szóval úgy nagyjából félig fontos, a másik felé csak ahhoz kell, hogy jobbab otthon érezzem magam. :D

Egyébként én megbeszélném vele felnőttként, csak ő mást se tud, csak kiabálni, ha valami nem tetszik neki. Oké, ő az anyám, valamennyire csak szeretem, de önszántamból nem állnék vele szóba, ha semmi közöm nem lenne hozzá, mert egyszerűen semmi közös nincs bennünk, nem értünk szót.

2022. szept. 6. 10:17
 18/34 anonim ***** válasza:
76%

akkor itt az ido felnőni.

bemesz a legkozelebbi ikeaba/tescoba es megveszed ami kell, aztan felhivod az adott fiut, hogy nyaljatok.. egy fagyit. :D life goes on. anya meg majd megnyugszik es ha tud normalisan beszelni, felhiv.

2022. szept. 6. 10:20
 19/34 A kérdező kommentje:

Új izékre nem akarom elcseszni a pénzem, ami meglévő azt is magamnak vettem, csak nem bírtam annyi cuccot egyben elhozni. :D

Most amúgy azon gondolkodtam, hogy csütörtök hazamegyek(pénteken nincs órám), ha összeveszünk akkor pénteken jövök is vissza. :D

2022. szept. 6. 10:29
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

akkor meg ennyi.

azert minden hidat ne egess fel magad mogott:)

2022. szept. 6. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!