Anyám látott rólam egy pár képet, most pedig üzenetben őrjöng nekem. Hazamenjek szerintetek a hétvégén? :D
Kis gólyatáboros fotók a hök oldalán. :D A képen alkohollal vagyok látható, anyám meg nem tudom miért, de azt hitte, hogy csak kétszer ittam alkoholt, és akkor se sokat, én meg nem cáfoltam, mondván amit nem tud, az nem fáj neki. Most meg látott pár képet, és abból látszik, hogy nem igazak a feltételezései.
Amin a legjobban kiakadt, számomra elképzelhetetlen okokból, mert eddig leszbikusnak hitt, azon meg egy sráccal vagyok eléggé összeölelkezve a buli-sátor mellett. Most meg van győződve róla, hogy részegen lefeküdtem valakivel.
És most írkál nekem dühös üzeneteket, hogy alkoholista lettem, meg milyen debil vagyok. Meg hogy tuti szexeltem alkoholos befolyásoltság alatt...
Nem értem miért lihegi túl. 20 vagyok, 80 százalékban magamat tartom el. Viszont ami azt illeti haza akartam menni a koliból pár cuccért a hétvégén. de így nem tudom mennyire jó ötlet. Mit gondoltok?

Várj egy hetet még, addigra lehiggad.
Különben ha a fiú miatt neked támad, támadj vissza azzal, hogy örüljön, hogy nem leszbikus vagy.

Szerintem is várj amíg szikkad kicsit a muter.
Szerintem nem akora gáz amit csináltál, nyugi kedves kis szivacs!
Már azt hittem valami erotik +os fotók, akkor igaza lenne muttinak, de egy kis muslincáskodás nem a világ vége.

Idővel felejt, nem csináltál semmi kirivót.
A szexre pedig sokan lehetnek irigyek ha már nincs. Csaladtag Ida vagy oda, előfordul gyakran.
Másik ok a felés. Azt persze, hogy egy jó és korrekt kölcsönösségen alapuló szextől miért féltik a csemetét, sose értettem.

Én hazamennék, úgyis kell pár cucc,aztán ha nekem áll, hogy szerinte mi volt, mert mit látott,akkor mondanám, hogy én még sosem feltételeztem senkiről, hogy talaj részegen megdugták, mert egy rekesz alkohol társaságában lefotózták, miközben valaki átölelte.
Ha ez nem elég, akkor mondanám, hogy jobb, ha nem mérgesítjük tovább a dolgot, ha te már úgyis eldöntötted, hogy szerinted mi történt, úgyhogy nem zavarok.
Visszautaznék és keresnék valami munkát, hogy a 80% mellé meg legyen a hiányzó 20.
Sosem voltam egy vergődős fiatal,de az nagyon zavar, ha hülyének néznek. 20 évesen képes voltam eltartani magam egyedül, nem kell mindent eltűrni.
De lehet ezt udvariasan és tisztelettudóan is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!