Mit szólnál, ha a lányod 20 évesen kéréseket fogalmazna meg feléd arra az esetre, ha idő előtt meghalna?
Az lenne a kérése, hogy ha történik valami vele, és meghal valami oknál fogva, akkor őt hamvasszák el, ha a szervei meg ha alkalmasak rá, akkor ajánljátok fel orvosi célokra.
Tudomásotok szerint egyébként jó lelkiállapotban van, sok barát, azt tanulja, amit szeretne, szereti az állását. Szóval elvileg nem áll fenn, hogy öngyilkosságot tervezne vagy ilyesmi.
"magyar jogrendszer szerint, ha találnak benned használható szervet, akkor donor leszel, ne aggódj, akkor is ha valaki bedurcizik miatta a családból. "
Elviekben. Gyakorlatban viszont az orvos megkerdezi a közeli hozzátartozót, és ha az nem engedi, nem lesz belőle donor.
22!
Tévedsz. A törvény ugyan feljogisitja, de egyetlen orvos se teszi meg a közvetlen hozzátartozó beleegyezése nélkül.
Na 24-es, jól kapaszkodj! [link]
És nem, nem igaz, hogy nem lenne várólista, mert a szervek nem olyanok, mint a konfekcióruha, hogy kis igazítással mindenkire jó, hanem tökéletes egyezés kell és teljesen ép szerv.
Nem persze 😃, akit boncolnak annak a szerveit a tudod nélkül használják és az infó 1000 százalékos.
Erről ennyit!
Tudomásotok szerint egyébként jó lelkiállapotban van - jó lelkiállapotban is halálra gázolhatnak az utcán.
Én sem vagyok depr, semmi, de amikor megfogalmaztam ezeket a gondolatokat apának, ő pszichiáterhez akart vinni, mert öngyilkossági szándékom van. WTF?!
Egyszerűen én csak nem tagadom mániákusan a halál tényét, és nem félek az elmúlástól, hanem felkészülök rá, hogy bármi! történhet velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!