Meg tudnád fogalmazni mit jelent neked, milyen érzések kerítenek hatalomba amikor hazatersz a szülői házban?
Elsirtam magam :(
Köszönöm a válaszokat
Mint a 4- es...
Hazaérek, nem kell a házba sem lépnem, csak a falutáblát elhagynunk, már akkor vigyorgok.
Amikor a megye táblát elhagyjuk akkor amindig azt mondom
.Há megyííbe vagyunk.." viccesen:) pedig onnan még jó 30 perc hazaérni.
Otton van saját szobám is mé..ott a családom.
Viszon már 4 éve élek küllön háztartásban a férjemmel, előtte ismkolis voltaam. Mégis ez a 4 év alakttkezdtem éreznihogy nehezenkövetem otthon a változásokat. Benyúlok a konyhaszekrénybe "vakon" és kiderül, hogy nemott van amit keresek, mert anyu átrendezte... Ezek nagyon rosszak, mert mutatják hogy már nem vagyok az életük annyira szoros része
HázBA térsz, és házBAN laksz. :)
Igen, meg tudnám fogalmazni: semmilyenek, mert már nem térek haza oda. Előtte, amíg kénytelen voltam "haza"térni, maga volt a pokol. Talán erre nem szívesen emlékszem vissza, ha nem muszáj. Ahol muszáj (terápiában), az éppen elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!