Ez véletlen vagy a sors műve? ( Ha lehet így fogalmazni!? NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!? )
Szerelmes vagyok egy Roli nevű fiúba, de ő ezt nem tudja! Mind a ketten járunk moderntáncra és a tánctanárunkat úgy hívják h Marica. És
1. Marica nem szólt rá amikor nekem beszélt ( de amúgy mindenkinek szól h ne dumáljanak, csend legyen ... de nem nekünk nem szólt pedig látta!)
2. (Tavaly előtt szeptemberbe lettem Roliba szerelmes.) Tavaly Marica koreográfiát állított össze és Roli mögé állított.
3. Tavaly előtt Roli mellé állított.
1. Múltkor segítettem apukámnak mert agy utánfutón apum a sódert le akart lapátolni, és engemet kért meg h üljek rá arra a hosszú rúdra amivel a kocsira szoktuk akasztani az utánfutót. De én ráálltam és tesóm kutyája Nokedli odajött és elkezdett nyalogatni, nyüszített, ugatott, de én mivel nem értettem mit akar ezért nem tudtam vele mit csinálni! Apum mondta hogy szálljak le és ülljek inkább rá! Aztán vagy egy félperc múlva az a hosszú rúd a földre esett mert rosszul volt letámasztva! Csak a lábam horzsolódott le. De egy 15.kg-os nagy lubi formájú nagy sziklaszerűség ami tényleg nagyon nehéz volt az amikor leesett összetört kétfele!! Nokinak köszönhetem hogy még élek?
Véletlen dolgok, amiknek jelentőséget tulajdonítasz. Nincs semmi, ami indokolná, hogy nem véletlen.
Sorsnak is nevezheted, ha akarod, attól függ, hogy te hogy értelmezed a véletlent és a sorsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!