Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez véletlen vagy a sors műve?...

Ez véletlen vagy a sors műve? ( Ha lehet így fogalmazni!? NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!? )

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy Roli nevű fiúba, de ő ezt nem tudja! Mind a ketten járunk moderntáncra és a tánctanárunkat úgy hívják h Marica. És

1. Marica nem szólt rá amikor nekem beszélt ( de amúgy mindenkinek szól h ne dumáljanak, csend legyen ... de nem nekünk nem szólt pedig látta!)

2. (Tavaly előtt szeptemberbe lettem Roliba szerelmes.) Tavaly Marica koreográfiát állított össze és Roli mögé állított.

3. Tavaly előtt Roli mellé állított.

1. Múltkor segítettem apukámnak mert agy utánfutón apum a sódert le akart lapátolni, és engemet kért meg h üljek rá arra a hosszú rúdra amivel a kocsira szoktuk akasztani az utánfutót. De én ráálltam és tesóm kutyája Nokedli odajött és elkezdett nyalogatni, nyüszített, ugatott, de én mivel nem értettem mit akar ezért nem tudtam vele mit csinálni! Apum mondta hogy szálljak le és ülljek inkább rá! Aztán vagy egy félperc múlva az a hosszú rúd a földre esett mert rosszul volt letámasztva! Csak a lábam horzsolódott le. De egy 15.kg-os nagy lubi formájú nagy sziklaszerűség ami tényleg nagyon nehéz volt az amikor leesett összetört kétfele!! Nokinak köszönhetem hogy még élek?

2013. nov. 13. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Túl nagy a fantáziád :)
2013. nov. 13. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
És Nokedlinek mi köze van Maricához és Rolihoz?
2013. nov. 13. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, szerencséd volt mindkét esetben. De ha szüzességed elvesztésén fáradozol, állok rendelkezésedre.
2013. nov. 13. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Véletlen dolgok, amiknek jelentőséget tulajdonítasz. Nincs semmi, ami indokolná, hogy nem véletlen.

Sorsnak is nevezheted, ha akarod, attól függ, hogy te hogy értelmezed a véletlent és a sorsot.

2013. nov. 14. 11:35
 5/6 anonim válasza:
a Rolis sztori, nem hiszem, hogy olyan nagy ügy lenne, de szerintem a kutyás igenis az! a kutyák igenis megérzik, hogyha valami baj fog történni a gazdájukkal.. velem is számtalanszor előfordult.. vannak esetek, amikor megérzik, hogy a gazdájuk beteg, (pl rákos) és mellette vannak akkor is, amikor a gazdi nem is sejt a betegségéről semmit. barátnőm mesélte, hogy a kutyája 1 hétig mellette volt, még a wcre is követte, vele maradt, és pont azután halt meg a barátnőm egyik rokona.. szóval érdekes dolgok ezek.. én hiszek az ilyesmiben, hogy a háziállatok megérzik az ilyesmit :) amúgy nagyon cuki neve van :)
2013. nov. 20. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, nekem is teszik a neve!
2013. nov. 21. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!