Esetleg dolgom lehet ezzel az emberrel, folyton a gondolataimban "él"?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy van ember az életemben, akivel valójában nincs kapcsolatom, fizikai legalábbis biztosan nincs, csupán látásból ismerjük egymást, és 1-2-szer beszélgettem ezzel az emberrel. Viszont nagyon sokat gondolok rá, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Úgy érzem ,mintha hozzám tartozta, egyszerűen nem tudom miért...Évekkel ezelőtt szerelmes voltam belé. Egy középiskolába jártunk, ő hamarabb elment, ugyanis idősebb nálam. Az egyetemen beiratkozáskor viszont Ő is ott volt, és kiderült, hogy csoporttársak leszünk. Azóta valamilyen szinten újra jelen van az életemben. Kissé felkavarja az érzésem, folyton rá gondolok, úgy érzem ő a lelkem másik fele, gyakran önmagam látom benne...és az, hogy összehozott minket a "sors", megerősíti ezt a gondolatot: mintha hozzám tartozna. Nem ismerem, de ráérzek minden gondolatára, szinte mindent tudok róla. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, lehet, csupán véletlen, hogy újra a közelemben van...nem tudom. v. a sors keze?
Ezoterikus szemmel lehet valamiféle jelentősége a dolognak?
22/L
Bocsánat, ha kicsit értelmetlenül fogalmaztam...:)
Több éve ismerem, de csak látásból...néhány hónapja volt alkalmam beszélgetni vele...A "mindent tudok róla" kijelentés alatt azt értem, hogy bele látok a lelkébe, a gondolataiba...sokan nem értik, mit miért tesz, de én tudom annak ellenére, hogy senki sem nyújtott számomra semmiféle információt...
Biztosan rokonlelkek vagyunk ha van ilyen...:) Nem tudom mi más lehet a magyarázata.
Remélem így már kicsit érthetőbb, amit szerettem volna mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!