Találkoztatok már ilyen emberrel?
Úgy hivják mentalista. A Discovery-n megy egy sorozat ahol valódi mentalisták leplezik le a jósok, látók, karmatisztítók meséit, na meg embereket manipulálnak. Asszem hétfőnként megy 22:00-kor.
De egyszerűbb magyarázat, hogy közös az érdeklődési körötök.
Találkoztam már én is ilyen emberekkel, nővel, férfival egyaránt. És egyszer sem jutott ilyen az eszembe.
UI: nagyon nem értem, hogy páran mért gondolják pl azt:
-hogy az embereket alienek teremtették. Buktatója: Őket ki, vagy talán őket már teremthette Isten vagy lehetett evolúciójuk?!
-a te kérdésed, hogy múltban keresitek a magyarázatot, amikor lehet a jelenben megtalálhatnátok.
-az UFO számukra egy a földönkívülivel, pedig a jelentés mást takar. USA is bejelentette, hogy nem tud UFO-król, ez annyit jelent, hogy tudják mik azok...
-elfeledettnek hisznek technológiákat, pedig nagyon is léteznek. pl: Tesla halálsugár = HAARP napjainkban.
-azt hiszik, hogy földönkívüli már járt itt(elképzelhető, max 1x) és most is vannak itt. Közben elfeledik, hogy a földön kívüli lényekre is vonatkoznak a fizika szabályai. pl: energiamegmaradás, kvantum fizika, stb
Te nem a Sanyi vagy?
Hallod, ti megkaptátok már a szocpolt?
Igen. Kölcsönös modon olvasunk egymas gondolataiban, pontosabban en mindent tudok rola, megmagyarazhatatlan modon, nem tudom, honnan, es ezek az evek soran megdöbbentö modon mind beigazolodtak. Azt csak a reakcioibol erzem, hogy mintha ö is igy lenne ezzel... Amugy szemelyesen eddig sosem ismerkedtünk meg.
(Nem arra ertem, hogy mikor ment fogat mosni es hol dolgozik, hanem a jelleme, erdeklödesi köre, pont annyi gyereke lett, amit en is akartam mar azelött is, es ugy ereztem, ö is ezt akarja, hozzaallasa, döntese bizonyos helyzetekben..stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!