Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Találkoztatok már ilyen emberrel?

Találkoztatok már ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
Akivel valamilyen fura összeköttetést érzel, mintha már előző életedből ismerted volna. Szinte már félelmetes módon olvas a gondolataidban?
2011. nov. 20. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
NEM
2011. nov. 20. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. nov. 20. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én találkoztam, de nem hinném, hogy az előző életemből ismertem volna. Egyszerűen csak annyira egyforma volt az ízlésünk, értékrendünk és véleményünk a világról és az emberekről, hogy megnőtt a valószínűsége annak, hogy egy szituációban egyre gondolunk. Azért olvasott a gondolataimban, mert ismert, mivel rá hasonlítottam. Nem kéne mindig valami természetfeletti hablatyot kitalálni, csak azért mert hiányosak az ismereteink az alapvető tudományokban és kiegészítjük a lyukakat ilyen ezotériás maszlaggal.
2011. nov. 20. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Úgy hivják mentalista. A Discovery-n megy egy sorozat ahol valódi mentalisták leplezik le a jósok, látók, karmatisztítók meséit, na meg embereket manipulálnak. Asszem hétfőnként megy 22:00-kor.

De egyszerűbb magyarázat, hogy közös az érdeklődési körötök.

Találkoztam már én is ilyen emberekkel, nővel, férfival egyaránt. És egyszer sem jutott ilyen az eszembe.

UI: nagyon nem értem, hogy páran mért gondolják pl azt:

-hogy az embereket alienek teremtették. Buktatója: Őket ki, vagy talán őket már teremthette Isten vagy lehetett evolúciójuk?!

-a te kérdésed, hogy múltban keresitek a magyarázatot, amikor lehet a jelenben megtalálhatnátok.

-az UFO számukra egy a földönkívülivel, pedig a jelentés mást takar. USA is bejelentette, hogy nem tud UFO-król, ez annyit jelent, hogy tudják mik azok...

-elfeledettnek hisznek technológiákat, pedig nagyon is léteznek. pl: Tesla halálsugár = HAARP napjainkban.

-azt hiszik, hogy földönkívüli már járt itt(elképzelhető, max 1x) és most is vannak itt. Közben elfeledik, hogy a földön kívüli lényekre is vonatkoznak a fizika szabályai. pl: energiamegmaradás, kvantum fizika, stb

2011. nov. 20. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
IGEN.
2011. nov. 20. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
Nem. Nincs másik életed.
2011. nov. 20. 15:13
 7/10 anonim válasza:

Te nem a Sanyi vagy?

Hallod, ti megkaptátok már a szocpolt?

2011. nov. 20. 15:29
 8/10 anonim válasza:
Igen. Most ezt érzem valakivel kapcsolatban. De nem azért mert olvas a gondolataimban, bár lehet, hogy olvas, csak nem tudom, hanem lelikelg érzem nagyon közelállónak. Megmagyarázhatatlan, bár ez lehet hogy csak szerelem a köbön. :)
2011. nov. 20. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:
igen. többször is. az ilyen érzéssel induló kapcsolatok (akár barátság, akár párkapcsolat) sok ideig kitartanak. talán örökké. :)
2011. nov. 20. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen. Kölcsönös modon olvasunk egymas gondolataiban, pontosabban en mindent tudok rola, megmagyarazhatatlan modon, nem tudom, honnan, es ezek az evek soran megdöbbentö modon mind beigazolodtak. Azt csak a reakcioibol erzem, hogy mintha ö is igy lenne ezzel... Amugy szemelyesen eddig sosem ismerkedtünk meg.

(Nem arra ertem, hogy mikor ment fogat mosni es hol dolgozik, hanem a jelleme, erdeklödesi köre, pont annyi gyereke lett, amit en is akartam mar azelött is, es ugy ereztem, ö is ezt akarja, hozzaallasa, döntese bizonyos helyzetekben..stb.)

2011. nov. 20. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!