Szóval akkor miért is nem történik semmi? Tegnap itt izgultunk pár emberrel.
Figyelt kérdés
De nem történt semmi még mindig. Akkor meg minek pánikot kelteni?????2012. dec. 21. 15:41
1/10 anonim válasza:
csak a retardok veszik be ezeket a dumákat
sajnos ezekből túl sok van a világon, de remélem az ilyen pánikok miatt jó pár a kötelet választotta.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor te nyugodtan aludtál?
2012. dec. 21. 15:45
3/10 anonim válasza:
mindenki nyugodtan aludt, akinek az IQ-ja nagyobb 0-nál.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2012. dec. 21. 15:54
5/10 anonim válasza:
Kicsit én is tartottam valaamitől, de attól még nyugodtan aludtam, sőt, hamarabb elaludtam, mint máskor.
6/10 anonim válasza:
Én elég sz*rul aludtam, mert ma vizsgáztam. De most már jól vagyok, a vizsga is jól sikerült, meg a reptoidok is megérke... izé.. :D
7/10 anonim válasza:
Nem is tudod de a világvége már rég eljött.. Nézz körül! Az ember már régen tönkre tette a környezetét. A "világvége" szó kapcsán nem mindig a becsapódo meteorokra és az ehhez hasonló dolgokra.. hanem lásd át a helyzetet..
8/10 anonim válasza:
Én is itt voltam tegnap,de nem amiatt mert féltem,hanem mert nem bírtam aludni.
9/10 A kérdező kommentje:
Emlékszem rád foley:)
Én meg hajnalba rókáztam egy sort:( Lehet vmi vírust összszedtem.
2012. dec. 21. 16:47
10/10 anonim válasza:
Az szép,én meg most hallottam,hogy Pataki Attila azt mondta,hogy ha rálép egy könyvre úgy is kitudja olvasni (komolyan) :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!