Ti már éreztetek úgy egy-egy emberrel kapcsolatban, akiket eddig még soha nem láttatok, hogy ismerős az arcuk valahonnan?
Figyelt kérdés
Párommal vagyok így. Amikor először találkoztam vele, olyan volt, mintha már ismerném. Ismerős volt az arca. Amikor másodjára találkoztunk és jött felém a tömegben, már messziről kiszúrtam, hogy ő az. De ez nemcsak róla mondható el, hanem a családjáról is. Amikor megláttam a képüket, olyan furcsa érzésem lett, mintha már láttam volna őket valahol, még kerestem is az arcokat, hogy kikre emlékeztetnek, de nem találtam meg őket. Pedig nagyon ismerősök voltak. Ez mitől van?2013. jún. 29. 23:02
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy előző életedben ismertétek egymást!!
3/3 anonim válasza:
Igen! Nem tudom mennyire hiszel ezekben a dolgokban. De az én mottóm hogy a lélekvándorlást nem hinni, hanem tudni kell.
Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy ezeket az érzéseket az váltja ki belőled, hogy egy előző életedben már ő volt a párod, vagy nem volt mert nem sikerült, és msot új esélyt kaptatok rá. Itt mindenkinek feladta van ! Sok sikert ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!