Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan, ha...

Carlpage kérdése:

Szerintetek létezik olyan, ha valaki sokat gondol egy személyre, akkor az előbb-utóbb (újra) felbukkan az életében?

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Igen, létezik. Bevonzod az életedbe a gondolataiddal.
2012. jún. 1. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
nekem nagyon sokszor volt,hogy gondolok valakire és felhiv telefonon pont akkor!!
2012. jún. 1. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Nem létezik. Nem lehet se bevonzani, sem megjósolni, semmi.
2012. jún. 1. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de egyszer hivatalos ügyben vártam választ egy idegentől, akivel egyszer tárgyaltunk. Előre megmondta mikor fog hívni a válasszal... Nem hívott... Csak múltak a napok, már kétszer annyi idő eltelt, mint amit ígért...

Na mondom egy délután, jó, akkor felhívom én és követelem azonnal a választ, velem ne szórakozzon tovább...

Fogom a mobilom, épp a névjegyzékben mentem a neve felé, erre megszólal a kezemben a telefon! Épp ő hívott! Nagy bocsánatkéréssel és pozitív válasszal.

Kissé kísérteties az egész! Azóta is sokszor eszembe jut. :-)

2012. jún. 1. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb igen, de nem azért mert sokat gondoltál rá.
2012. jún. 1. 12:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ez tetszik! Nem bánnám, ha tényleg felbukkanna az a személy. Azt tudom, hogy hova szokott néha járni (de tényleg csak néha), én meg nem bánnám, ha amikor legközelebb arra járnék akkor ő is pont ott lenne. Vagy ez már csalás?
2012. jún. 1. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tapasztaltam, hogy igaz ez.

Hogy miért, azt nem tudom.

A bevonzásban nem hiszek igazán, nem hiszem, hogy lehet így hatni valakire, de valahogy mégis így működik.

Már én is tapasztaltam.

Van egy volt szerelmem, nagyon kis rövid kapcsolat volt, de olyan, mintha valami kimaradt volna belőle, vagy még nem fejeztük be egymással, amiért együtt kellett lennünk, nem tudom, miért, de olyan, mintha még dolgunk lenne egymással.

Hogy milyen dolgunk, azt nem tudom, mert nem vagyok filozófus.

Viszont azt tudom, hogy állandóan keresztezik egymást az útjaink.

Ha nem személyesen, akkor hallok róla, vagy valaki mesél róla.

Én nem akarom őt bevonzani, mégis mindig felbukkan körülöttem.

Ha rágondolok, akkor pedig tuti, hogy 1 héten belül vagy találkozunk, vagy valaki említi, hogy mi van vele.

2012. jún. 1. 14:31
 8/9 anonim válasza:
Létezik, elég gyakran olvashatsz/hallhatsz ilyenekről:)
2012. jún. 2. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Én már sokat gondoltam rá, hogy Bill Gates felbukkan 2 bőröndnyi 100 dollárossal, és jófejségből nekem adja, de nem történt meg. Szóval ez tuti kamu.
2013. nov. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!