Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők megtu_játok fogalmazni mi...

Nők megtu_játok fogalmazni mi az a plusz?

Figyelt kérdés
Mi az a plusz lányok amit megkaptok attól a férfitól, aki emberileg nem úgy kezel titeket, de mondjuk erős, kigyúrt, félnek tőle, van kocsi stb... Úgy érzitek, hogy "ő tud élni, felnézhetek rá" ? Tényleg érdekelne. Én nem osztom azt sem, hogy csak azért legyetek egy unalmas kockával, mert ő biztos rendes, kedves családapa lenne, de elgondolkodtatok már azon, hogy veletek sincs minden rendben, ha mindig a "rosszfiukat" keresitek? Előbb utóbb megereszkedik a mell, a comb sem lesz olyan feszes, az arc megsínyli a festéket, a p_unci is redős lesz. Nem féltek ettől? Vagy addigra sok esetben úgyis lesz már gyerek és nincs ilyentől félnivaló? Nem provokatív akarok lenni. Köszi a választ.
2012. ápr. 19. 08:57
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
54%

A nők 90%-a valóban ilyen pasikat keres. Hogy miért? Ők sem tudják...sztem szeretik szivatni magukat, szeretnek szenvedni. Minden lány/nő életében van olyan szakasz, mikor ilyen pasik jönnek be neki. Aztán az értelmesebbje rájön, h ezek a pasik is csak kalandra valók, és később már rá sem tud nézni ilyenekre. Számomra nevetségesek a kigyúrt, "szép" pasik, akik drága kocsival furikáznak. egyszerűen nem érdekeltek soha.

A férjem nem kigyűrt, nincs benne semmi feltűnő, viszont férfi, ha annak kell lenni, jó apa, ha annak és jó férj, ha annak...

2012. ápr. 19. 09:04
 2/50 anonim ***** válasza:
52%

Első vagyok:

Még annyit, h egy szőke, 29 éves, dekoratív nő vagyok, akire buknának az ilyen kigyúrt bohócok. Nekem sosem volt olyan pasim. Rossz fiúkkal már volt dolgom, de pontosan tudtam, h mit várhatok tőlük.

2012. ápr. 19. 09:08
 3/50 A kérdező kommentje:
Igen ez szép. De érted. Nem is tom lehet ezt fernek nevezni, de kiélik magukat, amikor még néznek is ki valahogy, szerte szét lyuggatják magukat, ha érted mire gondolok, utána meg megnyugszik és keres egy normálisat. Most őszintén... szerintem nagyfokú önzés is ez valahol
2012. ápr. 19. 09:09
 4/50 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan "b.nőm" akinek ilyen pasija volt, én beleszerettem, kezdő voltam, és végül is engem dobott, utána visszament a csávóhoz. Ezek ilyen két hónapos kacsintgatások az ilyen lányoktól. De tényleg mint ahogy a házasságoknál a 7. évet mondják határnak, ilyen esetben a két hónap. Hogy tudna egy magam fajta versenyezni olyan életvitellel mint amit ő megszokott a válalkozó pasija mellett? Amúgy tudnak bújni, szeretgetni az ilyen lányok, szóval imádnivalók, csak mikor dobnak hirtelen, pár évre taccsra teszik az embert az tuti.
2012. ápr. 19. 09:12
 5/50 anonim ***** válasza:
86%
Ne általánosítsunk. Én sose szerettem az ilyen pasikat, mint akiket te leírtál. Számomra nem vonzóak, süt róluk, hogy csak a szexre mennek. Én meg nem. A párom teljesen normális, ő is jár konditerembe és szép izmos, de nem szteroidos állat, és neki is van jó kocsija, meg jól is keres, de nem használja ezt ki. Én meg főleg. Amikor megismertem, ezeket nem tudtam róla, de ha nem lenne semmije, az se érdekelne, mert nem a pénzét meg a vagyonát szeretem, hanem őt magát. És én se egy ronda kis könyvmoly vagyok, hanem meg szoktak utánam fordulni az utcán, mégse arra hajtottam soha, hogy minél többen átmenjenek rajtam, hanem kerestem a normális pasit, akinek van egzisztenciája, és mellesleg normálisan is néz ki, és normális élete van, mégse egy beképzelt majom, aki csak a nőket szedi fel sorba. Még jó, hogy vannak ilyenek, és én rá is találtam 3,5 éve...tudod sokan vannak még, akik rendes párkapcsolatra vágynak, és házasságra/gyerekre/családra, csak a társadalom mást vár el, és mást látnak az emberek egymástól. Meg lehet nézni a sok tinédzsert mostanában, hogy néznek ki, hogy öltöznek, hogy viselkednek. Na mindegy...órákat lehetne erről vitázni...
2012. ápr. 19. 09:21
 6/50 anonim ***** válasza:
26%

Első vagyok:

Nem vagy könnyű helyzetben, mert ahogy írtam, a legtöbb nő ilyen. Valójában csak reménykedni tudsz, h majd jön egy "normális"...A nők a mai világban nem érzelmek alapján, hanem tulajdonságok alapján választanak (pl. külső, anyagi helyzet stb)

2012. ápr. 19. 09:21
 7/50 A kérdező kommentje:
Lehetne tudom, és én sem álltalánosítottam, csak azokra voltam kíváncsi akik ezt is csinálják. Most érted... meg az sem feltétlen igaz, hogy ha valaki gyúr, meg van pénze az rossz.
2012. ápr. 19. 09:23
 8/50 anonim ***** válasza:
49%

Első:

Egyébként azok a nők, akik ilyen pasikra buknak, többnyire tök hülyék, és nem is érdemelnek mást, mint amit ezektől kapnak.

Viszont van olyan ismerősöm is, aki tök normális lány, értelmes, és mégis hagyja, h szivassák...

2012. ápr. 19. 09:24
 9/50 A kérdező kommentje:
Igen első vannak keveredések. Imádják, hogy szivatják őket. Így érzik, hogy fontosak, vagy, hogy nem szürkülnek be, vagy nem is tom.
2012. ápr. 19. 09:25
 10/50 A kérdező kommentje:
ja és persze nem az iq nélküli három színben tetszelgő hajú nőkre gondolok, akikről kilóméterekről látszik, hogy azt sem tudja, hogy mért fingik ha babot eszik, hanem azokról, akik még normálisnak is látszanak, csak utána esik le, hogy milyen.
2012. ápr. 19. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!