Nők megtu_játok fogalmazni mi az a plusz?
A nők 90%-a valóban ilyen pasikat keres. Hogy miért? Ők sem tudják...sztem szeretik szivatni magukat, szeretnek szenvedni. Minden lány/nő életében van olyan szakasz, mikor ilyen pasik jönnek be neki. Aztán az értelmesebbje rájön, h ezek a pasik is csak kalandra valók, és később már rá sem tud nézni ilyenekre. Számomra nevetségesek a kigyúrt, "szép" pasik, akik drága kocsival furikáznak. egyszerűen nem érdekeltek soha.
A férjem nem kigyűrt, nincs benne semmi feltűnő, viszont férfi, ha annak kell lenni, jó apa, ha annak és jó férj, ha annak...
Első vagyok:
Még annyit, h egy szőke, 29 éves, dekoratív nő vagyok, akire buknának az ilyen kigyúrt bohócok. Nekem sosem volt olyan pasim. Rossz fiúkkal már volt dolgom, de pontosan tudtam, h mit várhatok tőlük.
Első vagyok:
Nem vagy könnyű helyzetben, mert ahogy írtam, a legtöbb nő ilyen. Valójában csak reménykedni tudsz, h majd jön egy "normális"...A nők a mai világban nem érzelmek alapján, hanem tulajdonságok alapján választanak (pl. külső, anyagi helyzet stb)
Első:
Egyébként azok a nők, akik ilyen pasikra buknak, többnyire tök hülyék, és nem is érdemelnek mást, mint amit ezektől kapnak.
Viszont van olyan ismerősöm is, aki tök normális lány, értelmes, és mégis hagyja, h szivassák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!