Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők megtu_játok fogalmazni mi...

Nők megtu_játok fogalmazni mi az a plusz?

Figyelt kérdés
Mi az a plusz lányok amit megkaptok attól a férfitól, aki emberileg nem úgy kezel titeket, de mondjuk erős, kigyúrt, félnek tőle, van kocsi stb... Úgy érzitek, hogy "ő tud élni, felnézhetek rá" ? Tényleg érdekelne. Én nem osztom azt sem, hogy csak azért legyetek egy unalmas kockával, mert ő biztos rendes, kedves családapa lenne, de elgondolkodtatok már azon, hogy veletek sincs minden rendben, ha mindig a "rosszfiukat" keresitek? Előbb utóbb megereszkedik a mell, a comb sem lesz olyan feszes, az arc megsínyli a festéket, a p_unci is redős lesz. Nem féltek ettől? Vagy addigra sok esetben úgyis lesz már gyerek és nincs ilyentől félnivaló? Nem provokatív akarok lenni. Köszi a választ.
2012. ápr. 19. 08:57
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem sem jönnek be ezek a pasik :) az én férjem nem ilyen izomagyú, de nem is kocka: jól néz ki, ápolt és a szó szoros értelmében vett férfi. Anyagi oldalról nézve pedig: együtt vettünk autót, együtt újítottuk fel a lakást. És ez így van rendjén. Együtt "öregszünk" egymás mellett :) bár még "csak" 30-as éveink közepén járunk mindketten. Szóval ne add fel, nem minden nő olyan mint amit leírtál! :)

Amúgy pedig az én véleményem az, hogy gyerek után is lehet félni, nem a gyerek menti meg a házasságot, hanem a két fél egymáshoz való viszonya tartja azt fenn. És a két fél közti jó viszonyt meg lehet tartani egymás iránti tisztelettel, szeretettel, szerelemmel, és igen: szexszel :) nem feltétlenül ebben a sorrendben.

2012. ápr. 19. 09:34
 12/50 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy szeretnek szenvedni. Az egyik barátnőm, aki lassan 35 éves, máig nem találta meg élete párját, mert úgy látom folyton csak a külsőre megy. Nem cicababa típus, de ahogy elnéztem az eddigi barátait, egyik épp úgy nézett ki, mint a másik. Egyszer volt végre egy helyes, normális pasi, jó képű is volt, semmi gond nem volt vele, a neten ismerte meg. Amikor végre találkoztak személyesen, az az egy kifogása volt vele, hogy nem elég magas. Hát komolyan, akármennyire is a barátnőm, nem tudom már sajnálni. Ő mindig fog valami kifogást találni, vagy pedig folyton őt szívatják meg, mart amikor meg bezsong valakire, úgy b@sszák át, hogy mindenki észre vesz, csak ő nem.
2012. ápr. 19. 09:35
 13/50 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Ez a kérdés örök lesz sztem amúgy:)

De tudod mit...ne akarj magadnak olyan nőket, akiknek arra van szükségük. Nem kell versenyeznek a felfújt barmokkal, majd találsz te is egy normálisat. Idő kérdése...

2012. ápr. 19. 09:35
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy valaki erős, kigyúrt, és kocsija is van nem zárja azt ki hogy megértő kedves tud lenni.

Az én párom is ilyen, viszont nagyon tud szeretni, bármit megtenne értem.

És van még egy jópár ilyen kigyurt ismerősőm, viszont ők is tök rendesek, nem a szüleik fizetéséből élmek hanem dolgoznak.

ÉS nem félek attól hogy idővel megereszkedik ez-az mert ha szeret akkor ugy is fog szeretni.

És egy kigyurt pasi is nagyon jó családapa tud lenni.

2012. ápr. 19. 09:38
 15/50 A kérdező kommentje:
Nekem nem most volt ez, több éve, csak eszembe jutott, bár már ezer ilyen kérdést olvashattunk, senki nem veszi a fáradságot, hogy visszanézzen hasonlókat. Egyébként, én azt mondom, hogy úgy meg ne maradjon nem olyan pasi mellett, hogy közben meg rosszfiukkal dugatja magát, viszont az állandó partner normális, akkor inkább már fordítva legyen. De azért érdekes módon, ritkán adják oda magukat az illyenek, viszont ahogy anno én is halottam, utána már azon panaszkodott közös isminek, hogy "jaj félek, ha a párom megtudja, hogy lefeküdtem közös haverunkal" azért érdekes ez. Én simogattam, szeretgettem, nekem semmit nem adott úgy, mondjuk nem volt úgy igazán sok alkalom, de utána meg ahol tud, benyomatta magának. Azért fájdalmas ez, látni, hogy akihez kötődtél kierül, hogy téged megvet már, nevet rajtad, ő meg kefél össze vissza. És nem cipőket ám....
2012. ápr. 19. 09:39
 16/50 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy kigyúrt= rossz. Ezek közül is van akinek bejön az üzlet van akinek nem, magyarán vannak a jómódu rosszfiuk, van, aki próbálkozik üzletelni és igazán tele van adósággal, stb. Jó, van aki úgy érzi magát nőnek, ha érzi, hogy meg tudják védeni ha kell, stb.... ezt sem mondhatjuk, hogy hülyeség, csak amiket leírtam azokat nem értem. Tényleg lehet valami genetikai dolog aminél valaki jobban ilyen kalandvágyó lesz. Ne haragudjatok hölgyek, de egy nőnél szerintem rosszabb, hogy mennyi farok járt benne mint egy férfinél, hogy hányat "dugott" mert mégiscsak kijön ott egy baba ahol már sok esetben tapasztalt barlangászok is tervet készítenének arra, hogy hogy induljanak befele. :) na jó ez vicc akart lenni ez az utolsó mondatom, de értitek.
2012. ápr. 19. 09:44
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Pedig elég provokatív vagy, de nem csak provokatív, hanem iszonyatos sértettség árad belőled. Mi lenne, ha nem másokra koncentrálnál (ki kit hogy kezel és kit keres), hanem magadra, és próbálnál olyan nőt találni, aki téged keres? Nem fog az öledbe hullani.

Rengeteg nő van, aki pontosan arra tud felnézni, aki "emberileg úgy kezeli". Te azt látod, amikor egy kigyúrt állat MEGVESZ magának egy agyonplasztikázott/festett cicamicát, üres fejjel. Elgondolkodtál már azon, miért irigyled ezt? Kellene neked ilyen nő? Mert akkor nosza, van még, akit megvehetsz te is. Ha meg nem kellene ilyen liba, akkor mit foglalkozol azokkal, akiknek kell?

Őszintén? De igen, félek attól, hogy később már nem fogok úgy kinézni, mint most. De mindent megteszek azért, hogy ez minél később következzen be. Gondolok itt a táplálkozásra és a sportra (nem a késre). TE személy szerint mit teszel azért, hogy akár most, akár a jövőben vonzóbb legyél? Nyakamat rá, hogy semmit.

Most őszintén... NEKED mi az a plusz, amitől vonzó lesz egy nő? Vagy neked mindegy, csak nő legyen? Nem hiszem!!

Átlagos az, aki NEM kell neked. Mi az, amitől valaki kell?

Meg tudod-e ezt a valamit adni másoknak, vagy csak várod a sült galambot, és irigykedsz azokra, akiknek akár érzelemből, akár érdekből, de legalább összejött?

De a világért sem akarok provokatív lenni.

2012. ápr. 19. 09:50
 18/50 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, kérdező? Olyan 20-nak saccollak maximum. A tinilányoknál manapság ez a trendi. Ilyenek. persze nem mind, de én is ismerek ilyen kislányokat.

Én 30 éves nő vagyok, de sosem buktam az olyan bohócokra, mint amit leírtál. Mindig is normálisakba szerettem bele és jártam is.

Na de egy kivétel volt: egy nagyon aranyos, kicsi bájos kis srác, aki 10 évet letagadott, kiderült hogy 40, 30 helyett, és annyira jól játszott, hogy elkezdtünk járni. Aztán kb. 2 hónapra rá kidobtam, mert ekkora önző és bunkó emberrel még nem találkoztam. Tűrne nekik a rák. Úgy kidobtam mint a huzat.

Azok a nők, akik fiatalon pasizgatnak, 30-as éveikben meg keresnek egy "rendes férfit" (aki általában nem az a jópasi típus, hanem csúnyácskák), az azért van, mert ezek a jóképű pasik behálózzák a nőket, mivel tudják magukról, hogy jóképűek, ezért jobban tudnak csábítani. És bizony a nőknek is van szemük, és ők is látják, hogy jó "génalap" lenne, de persze előbb-utóbb kiderül, hogy mellette meg rohadt a belsőjük. Hát ez van...

Aztán amikor már a 3-4-6-7..stb. ilyen kapcsolatban vannak, és csalódnak, akkor lejjebb adnak, és választanak egy olyan pasit aki megfelel apának és kompromisszumot kötnek, mert nincs választásuk.

Ezt te miért nem érted?

Én azt nem értem, hogy miért van az, ha egy férfi jóképű, akkor miért ribanc és miért önző?

Ha csúnyácska, vagy nem menő, akkor miért tud rendes lenni?

Miért van az, hogy a nők nagy részének mindig kompromisszumot kell kötnie, mert majdnem minden magyar pasi félember? Ha jóképű, sikeres akkor egy nagy beképzelt paraszt, ha meg ronda és buta, akkor meg tökéletes családapa?

2012. ápr. 19. 09:55
 19/50 A kérdező kommentje:
Isten hozott: Nos. Igen, igazat megvallva, megnézem azokat a lányokat. Persze. Jóhogy. Nem is tagadom. Ki az aki nem? Sértődés, nem igazán! tudod, megsértődök, ha valaki olyat szól ami nem igaz, megsértődök ha dúrván szólnak, de az fájt inkább. Én lexarom érted, hogy te vagy ő miért teszitek olyankor azt amit tesztek, de ne mondjátok, hogy "szerettek". Adsz magadra, hogy megőrizd a dolgot. Nem tagadom, az alap dolgokon kívűl nem járok el, nem is tudnék, az lóvéba kerülne sokba, nem is állok úgy, illetve állok annyira, hogy mondjuk fél évig meg tudjam tenni. De utána? Utána mi lenne? Jártam fürdőbe, szaunába, stb addig, utána meg? Én, sosem szerettem olyat csinálni, amit max pár percig tudok művelni, és azt is azért, mert az elvárják, vagy menő, vagy nem is tom. Én magamba nézek én tisztának érzem magam legalább. Nem gond, te tudod, mit gondolsz magadról, hogy te azt megérdemled, ha már dekoratív vagy, stb, mert olyan is van, hogy ő ezt adja, ezért elvárja a jómódot. Nincs ezzel gond. Annyit kérdeztem, hogy mi az a plusz amit kaptok onnan? A pénz? Mert biztonságot egy nem rosszfiu is megadhat. Sok esetben úgyis azok is a háttérre alapoznak. Láttam már ilyet. Várom válaszod. ha valamire nem válaszoltam azért, mert nem emlékszek mindenre.
2012. ápr. 19. 09:59
 20/50 A kérdező kommentje:
Ja, és nincs azzal gond, ha azzal van hosszabb ideig vagy élete végéig érted? csak mikor mondjuk van vele, közben meg mást hüjít, vagy dugják, meg ilyenek. Ezekre gondolok igazán ha vennétek a lapot amúgy.
2012. ápr. 19. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!