Nők megtu_játok fogalmazni mi az a plusz?
Nem tudom, nekem sem jönnek be ezek a pasik :) az én férjem nem ilyen izomagyú, de nem is kocka: jól néz ki, ápolt és a szó szoros értelmében vett férfi. Anyagi oldalról nézve pedig: együtt vettünk autót, együtt újítottuk fel a lakást. És ez így van rendjén. Együtt "öregszünk" egymás mellett :) bár még "csak" 30-as éveink közepén járunk mindketten. Szóval ne add fel, nem minden nő olyan mint amit leírtál! :)
Amúgy pedig az én véleményem az, hogy gyerek után is lehet félni, nem a gyerek menti meg a házasságot, hanem a két fél egymáshoz való viszonya tartja azt fenn. És a két fél közti jó viszonyt meg lehet tartani egymás iránti tisztelettel, szeretettel, szerelemmel, és igen: szexszel :) nem feltétlenül ebben a sorrendben.
Első vagyok:
Ez a kérdés örök lesz sztem amúgy:)
De tudod mit...ne akarj magadnak olyan nőket, akiknek arra van szükségük. Nem kell versenyeznek a felfújt barmokkal, majd találsz te is egy normálisat. Idő kérdése...
Az hogy valaki erős, kigyúrt, és kocsija is van nem zárja azt ki hogy megértő kedves tud lenni.
Az én párom is ilyen, viszont nagyon tud szeretni, bármit megtenne értem.
És van még egy jópár ilyen kigyurt ismerősőm, viszont ők is tök rendesek, nem a szüleik fizetéséből élmek hanem dolgoznak.
ÉS nem félek attól hogy idővel megereszkedik ez-az mert ha szeret akkor ugy is fog szeretni.
És egy kigyurt pasi is nagyon jó családapa tud lenni.
Pedig elég provokatív vagy, de nem csak provokatív, hanem iszonyatos sértettség árad belőled. Mi lenne, ha nem másokra koncentrálnál (ki kit hogy kezel és kit keres), hanem magadra, és próbálnál olyan nőt találni, aki téged keres? Nem fog az öledbe hullani.
Rengeteg nő van, aki pontosan arra tud felnézni, aki "emberileg úgy kezeli". Te azt látod, amikor egy kigyúrt állat MEGVESZ magának egy agyonplasztikázott/festett cicamicát, üres fejjel. Elgondolkodtál már azon, miért irigyled ezt? Kellene neked ilyen nő? Mert akkor nosza, van még, akit megvehetsz te is. Ha meg nem kellene ilyen liba, akkor mit foglalkozol azokkal, akiknek kell?
Őszintén? De igen, félek attól, hogy később már nem fogok úgy kinézni, mint most. De mindent megteszek azért, hogy ez minél később következzen be. Gondolok itt a táplálkozásra és a sportra (nem a késre). TE személy szerint mit teszel azért, hogy akár most, akár a jövőben vonzóbb legyél? Nyakamat rá, hogy semmit.
Most őszintén... NEKED mi az a plusz, amitől vonzó lesz egy nő? Vagy neked mindegy, csak nő legyen? Nem hiszem!!
Átlagos az, aki NEM kell neked. Mi az, amitől valaki kell?
Meg tudod-e ezt a valamit adni másoknak, vagy csak várod a sült galambot, és irigykedsz azokra, akiknek akár érzelemből, akár érdekből, de legalább összejött?
De a világért sem akarok provokatív lenni.
Hány éves vagy, kérdező? Olyan 20-nak saccollak maximum. A tinilányoknál manapság ez a trendi. Ilyenek. persze nem mind, de én is ismerek ilyen kislányokat.
Én 30 éves nő vagyok, de sosem buktam az olyan bohócokra, mint amit leírtál. Mindig is normálisakba szerettem bele és jártam is.
Na de egy kivétel volt: egy nagyon aranyos, kicsi bájos kis srác, aki 10 évet letagadott, kiderült hogy 40, 30 helyett, és annyira jól játszott, hogy elkezdtünk járni. Aztán kb. 2 hónapra rá kidobtam, mert ekkora önző és bunkó emberrel még nem találkoztam. Tűrne nekik a rák. Úgy kidobtam mint a huzat.
Azok a nők, akik fiatalon pasizgatnak, 30-as éveikben meg keresnek egy "rendes férfit" (aki általában nem az a jópasi típus, hanem csúnyácskák), az azért van, mert ezek a jóképű pasik behálózzák a nőket, mivel tudják magukról, hogy jóképűek, ezért jobban tudnak csábítani. És bizony a nőknek is van szemük, és ők is látják, hogy jó "génalap" lenne, de persze előbb-utóbb kiderül, hogy mellette meg rohadt a belsőjük. Hát ez van...
Aztán amikor már a 3-4-6-7..stb. ilyen kapcsolatban vannak, és csalódnak, akkor lejjebb adnak, és választanak egy olyan pasit aki megfelel apának és kompromisszumot kötnek, mert nincs választásuk.
Ezt te miért nem érted?
Én azt nem értem, hogy miért van az, ha egy férfi jóképű, akkor miért ribanc és miért önző?
Ha csúnyácska, vagy nem menő, akkor miért tud rendes lenni?
Miért van az, hogy a nők nagy részének mindig kompromisszumot kell kötnie, mert majdnem minden magyar pasi félember? Ha jóképű, sikeres akkor egy nagy beképzelt paraszt, ha meg ronda és buta, akkor meg tökéletes családapa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!