Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők megtu_játok fogalmazni mi...

Nők megtu_játok fogalmazni mi az a plusz?

Figyelt kérdés
Mi az a plusz lányok amit megkaptok attól a férfitól, aki emberileg nem úgy kezel titeket, de mondjuk erős, kigyúrt, félnek tőle, van kocsi stb... Úgy érzitek, hogy "ő tud élni, felnézhetek rá" ? Tényleg érdekelne. Én nem osztom azt sem, hogy csak azért legyetek egy unalmas kockával, mert ő biztos rendes, kedves családapa lenne, de elgondolkodtatok már azon, hogy veletek sincs minden rendben, ha mindig a "rosszfiukat" keresitek? Előbb utóbb megereszkedik a mell, a comb sem lesz olyan feszes, az arc megsínyli a festéket, a p_unci is redős lesz. Nem féltek ettől? Vagy addigra sok esetben úgyis lesz már gyerek és nincs ilyentől félnivaló? Nem provokatív akarok lenni. Köszi a választ.
2012. ápr. 19. 08:57
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
de azt is írtam, hogy régen volt ez , konkrétan én 21 voltam ő húsz, az akkori barátja 28. hát figyi nem fogy el a punci, :) de nekem számít, hogy mit tudok róla, hogy azért fiatalabb korában többet fogot belőle mint kilincset, vagy azért jó, volt két három barátja, de ilyen téren tisztességes. Most figyeljetek. nem tom ki látta, lehet szélsőséges példa, de pl kelemen anna is mondta egy interjúba, hogy most már látja, hogy mért nem kellett volna ilyeket csinálnia, alig talál magának párt. És azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy sokszor a csávó nem csinál rosszat, csak dolgozik sokat, megad mindent, és nem tudja, hogy a csaja meg pénzeli a szeretőjét, és dugassa magát. én nem tom hogy hol élsz, ha azt hiszed, hogy 23 év fölött a csajok már normálisak. áh.. ez is csak álltalánosítás lenne akkor.
2012. ápr. 19. 10:30
 32/50 A kérdező kommentje:
volt nekem már azóta b.nőm nem ez a gond. picsogok mint egy kúrva, belátom sokszor, de ez egy másik része az életemnek, hogy mért vagyok sokszor ilyen. tanulmányt akarsz? A bőrnek nem természetes dolog az alapozó és a festék, lehet az bőrbarát vagy sem. nem úgy lélegzik. írok neked tanulmányt ha kérsz, de ez szerintem ésszel felfogható amit írtam. És igen, bepróbálnék még pár ilyen lányt, mért is ne? viszont nem érezném magam biztonságban mellette olyan téren, hogy hűséges lenne...
2012. ápr. 19. 10:33
 33/50 anonim válasza:

Eh, látom már, hogy csak a saját sérelmeidet akarod trombitálni, mint ha jól éreznéd magad a kesergésben.

Ezzel a viselkedéssel még a normális csajok is messze el fognak kerülni. Magaddal békülj ki előbb, aztán csajozz!

2012. ápr. 19. 10:38
 34/50 anonim ***** válasza:

Mindenki más alapján választ párt magának.

De annyira nem szeretem amikor ilyen általánosságban megmagyarázzák, hogy abból lesz majd csak igazán jó férj/apa aki visszahúzódó, nyeszlet férfi. Én nőként nem kezdek sarat dobálni a felfújt cicijú plasztikmacákra, mert akinek ők kellenek, azok vigyék. Azoknak úgysem én vagyok az esete, minek tepernék olyan után, aki a homlokegyenest ellentétemet tartja szépnek. Viszont ettől nem kezdem el f.kázni őket, mert nem leszek tőle se szebb, se okosabb és nem fog emiatt majd az a pasi bukni rám, aki rájuk.

Mondom mindenkinek más "elképzelései" vannak arról, hogy neki ki, miért tetszik.

Nekem speciel sosem tetszettek az anyámasszony katonái-típusú pasik. Nem azt mondom, hogy kőbe van vésve, de jó pont ha magasabb nálam és izmos (nem, nem a szteroidos, szekrényajtónyiakra gondolok). Ennek ellenére ismerkedtem volna akkor is, ha nem ilyen, de megfog valami a személyiségében. De ugye az nincs a homlokára írva.

A vőlegényem okos, kedves és mindennél jobban szeret. Látom, hogy milyen a kapcsolata a családjával (anyukája, 2 húga és kisöccse, aki 6 éves) és azokat az értékeket képviseli, amik számomra fontosak. Szeretne majd velem családot alapítani és reális elképzelései vannak a jövőnkről. Amúgy magas, kopasz és izmos, de nem csak a külsője miatt gondolom, hogy ő a tökéletes számomra. És igen, volt "rosszfiú" korszaka, de felnőtt és benőtt a feje lágya. Ahogy nekem is.

Attól meg, hogy én hogy fogok kinézni majd sok év múlva nem félek, mert valószínűleg ő is meg fog öregedni, nem csak én. Akkor majd egymás szottyos kezeit fogjuk szorongatni a hintaszékben, mert nem csak a külsőmet szereti, hanem engem úgy általában és a közös életünket.

2012. ápr. 19. 10:41
 35/50 A kérdező kommentje:
Tudjátok, és őszintén írom ezeket, én tudom, hogy másképpen látnám a világot, ha nem olyan környezetben növök fel, amibe. Felnőttem, ilyen téren fiatalon nem tapasztaltam semmit, és másképp jön le ha felnőtt fejjel szivatnak meg, ráadásul az első nő az életedben. Nem vagyunk egyformák tudom, tudjuk jól. Lehet, ha feltesznek ilyen kérdést itt, saját problémának tűnik sok esetben, dehát az is, hiszem "saját kérdések" menüpont alatt nem hiába jelenik meg. Én, ha azt mondom, sok múlik, ki milyen családba nő fel, úgy hiszem nem mutogatok másra, nem hazudok. Ez így van sajnos. Ne érezze itt senki sem megsértve magát vagy azt, hogy én most mást hibáztatok. Nem hibáztatok, én voltam a hüle, hogy szóba álltam anno ilyennel. Ennyi. Csak beszélgetni akartam veletek. Jók legyetek.
2012. ápr. 19. 10:50
 36/50 anonim ***** válasza:
Igen, kérem a tanulmányt. Ha lehet, angol nyelvűt. Vagy fordítottat, angol forrás megjelölésével.
2012. ápr. 19. 10:55
 37/50 anonim ***** válasza:

Közben meggugliztam ezt a Kelemen Annát.

XD

Mondhattad volna, hogy ilyen "nőkre" gondolsz, azt hittem, hogy igényes, szép nőket keresel, nem felfújhatót.

2012. ápr. 19. 11:12
 38/50 A kérdező kommentje:
Ő nem ilyen volt, csak hasonló életvitelt folytató nőkre.
2012. ápr. 19. 11:17
 39/50 anonim ***** válasza:
Zsák a foltját...Te miért pont ezekre a rossz nőkre buksz? Van ott sok szürke veréb, akik belsőleg valószínű értékesebbek.
2012. ápr. 19. 11:52
 40/50 anonim ***** válasza:

Azért ha nem látod a Kelemen Annát csak hallod hogy beszél, már az is elárul róla dolgokat...

Azért mert egyszer pórul jártál, attól még a nők 80%-a nem ilyen.

2012. ápr. 19. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!