Nők megtu_játok fogalmazni mi az a plusz?
Általánosítás a kérdés, és így nincs is értelme.
De az biztos, hogy a nők többsége az erős férfiakhoz vonzódik.
Nem kigyúrt, hanem lelkileg erős, stabil, kiegyensúlyozott, aki mellett biztonságban érzi magát.
Egy tehetetlen, picsogó férfi csak azoknak a nőknek kell, akik szeretik a "papucs" embereket, és papuccsá akarják formálni a férfit, hogy uralkodhassanak rajta.
Általában a fiatal és tapasztalatlan korosztály keresi a külsőleg feltűnő cicababákat és macsókat. Ebben a korban még nagyon fontos, hogy mit csatol vissza nekik a külvilág.
Ilyenkor a sztereotip külsőségek a nyerők, az izmos és helyes pasi, a szilikoncicis ribis csajok.
Később sokan érettebbek lesznek, egyre inkább rájönnek, hogy a tartós kapcsolatban háttérbe szorul a dögös külső, és mind inkább fontossá válnak a belső értékek is.
Néhányan benne ragadnak a külsőségeket favorizáló álomvilágban, közülük számtalan szingli lesz.
Nyugodj meg, sok reálisan gondolkodó nő van, akik nem a konditeremben választanak maguknak párt. :)
"Ne haragudjatok hölgyek, de egy nőnél szerintem rosszabb, hogy mennyi farok járt benne mint egy férfinél, hogy hányat "dugott" mert mégiscsak kijön ott egy baba ahol már sok esetben tapasztalt barlangászok is tervet készítenének arra, hogy hogy induljanak befele. :) na jó ez vicc akart lenni ez az utolsó mondatom, de értitek."
Nem, nem értem. A férfinak kellene annyi eszének lenni, hogy nem kefél össze-vissza, és nem csinál gyereket minden nőnek. Ugyanaz egyik sem rosszabb.
Mivel én nő vagyok, engem nagyon zavarnak a ribanc-pasik, mivel nem mindegy,az ilyenek általában hűtlenek, nem alkalmasak komoly kapcsolatra.
Basszuskulcs, ne mondd már hogy két évvel fiatalabb vagy nálam :)
Azért gondoltam, hogy fiatalabb vagy, mivel abban a korban gyakoriak az ilyen lányok, akik még nem érettek eléggé.
Azért egy komoly 25+ éves nő már nem az izomagyra bukik. Legalábbis nekem az ismerőseim nagy része 100% hogy nem ilyen. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen komoly emberekkel...
Az, hogy te ilyen lánnyal jöttél össze, azt vedd tapasztalatnak, de ne általánosíts.
Keress 25+ éves lányokat, ne tiniket vagy 20-23 éves cicalányokat.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, milyen az a lány, aki azért tart stabil barátot, hogy mellette egy izomaggyal dughasson...de érdekes. Hát kíváncsi lennék, milyen egy ilyen lány, komolyan.
"viccnek a barlangász szóviccet tartottam, de a farok, puna nem mindegy, hogy mi használódik többször azt tartom. Van óvszer amúgy a világon. Ez sem jó dolog, de a kettőt összevetve értettem."
Miért, a punci sok használat után egyszer "elfogy"?
Annyira vicces, hogy magadat jónak állítod be, és minden tulajdonságot, amit nem te vagy, rossznak bélyegzel.
Egy nő átba$zott, és rögtön azt hiszed, hogy minden olyan párnak, ahol izmos a férfi és sminkel a nő, valótlanok az érzései.
"az arc megsínyli a festéket, a p_unci is redős lesz."
Erre valami tanulmány? Esetleg egy pici link. Érdekel, mert sminkelek, és nem akarok rossz bőrt. Annak ellenére, hogy mindig mindent átnézek, mielőtt használni kezdem, te valószínűleg jobban értesz ehhez.
Abba még nem gondoltál bele, hogy az a baj veled (Meglepetés: VELED is lehet baj!), hogy picsogsz, mint a fürdős qrvák?
Több év alatt nem tudtam túl tenni magad ezen? És másra mondod, hogy vele nincs valami rendben, mikor te azóta ezen kattogsz, és "évekre tönkretett"? Persze benned nincs hiba, amiért az ilyen nőkhöz vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!