Nők megtu_játok fogalmazni mi az a plusz?
Kelemen Anna szórakoztató jelenség, de valljuk be, nem ő képviseli az átlag nőt.
Az általa képviselt nőtípushoz a bunkó-kigyúrt machók passzolnak többnyire.
Ez pont olyan, mint egy punk és egy szolid vonalat képviselő lány. Az életben nem lesz közös találkozási pont az életükben, egyszerűen más műfajt képviselnek.
Úgy tetted fel a kérdést, hogy már meg is válaszoltad magadnak...
Nos, én már túl vagyok jónéhány csalódáson, és nem kellene az "unalmas kocka" akkor sem, ha nagyon jó családapa lenne - mert ez kevés!
Én nem CSAK feleség és anya szeretnék lenni a kapcsolatban, hanem NŐ. És olyan férfira vágyom - és ez az a bizonyos plusz - aki azt érezteti velem, hogy NŐ vagyok. Nem szavakkal, nem folyamatos udvarlással, hanem egyszerűen az egész lényével. És erre nagyon kevés férfi képes. Figyelmesség, gondoskodás, erotika - ez mind benne van. És természetesen legyen ő is férfi: legyenek ambíciói, ne a nőtől várja a problémák megoldását, legyen szellemi partner, stb. (Én pedig nőként szeretném támogatni ebben - támogatni, és nem helyette megoldani mindent! Erősíteni a férfi mivoltában, hogy mellette nő lehessek!) Akkor is nőként tekintsen rám, ha megereszkedik a mellem, ha ráncos vagyok, ha éppen beteg vagyok - és ő akkor is lehessen mellettem férfi, ha pocakosodik, ha éppen gondjai vannak, ha néha elgyengül.
Nem attól férfi a férfi, hogy kigyúrt, agresszív, kocsija van, stb. Nagyon nem!
De attól sem, hogy rendes családapa, biztos társ - mert pont az ilyen férfiak kényelmesednek bele a kapcsolatba, és természetesnek veszik, hogy a nő mindig ott van, és ő is erre vágyik. A nő arra vágyik, hogy nő lehessen!
Férfiak, adjátok meg ezt a lehetőséget nekünk, és akkor ti is férfiak lehettek mellettünk!
"Előbb utóbb megereszkedik a mell, a comb sem lesz olyan feszes, az arc megsínyli a festéket, a p_unci is redős lesz. Nem féltek ettől?"
Különben nagyon bírom az ilyen szövegeket:D
Mintha a pasik örökké ifjak maradnának.. :D
A legtöbb férfi 40 évesen már tök kopasz, pocakos, barázdás arcú (nem apró ráncok, barázdák!!!)és ráncos pöc5ű. Tehát ők is öregednek, nem csak a nők.
Vagy itt arra akarsz kilyukadni, hogy egy kicsit ráncos nő már nem kell senkinek, de egy ronda aszott vénember akkor is kell a 20 éves lányoknak, mert van pénze?
Kedves kérdező! Én a kérdésedet olvastam, nem a kommenteket. És arra válaszoltam.
Akkor ezek szerint te egy bizonyos célcsoportnak szántad a kérdést? Miért nem írtad oda?
A kérdés nőknek szólt, és én nőnek érzem magam, ezért feljogosítva éreztem magam a válaszadásra is. Ha félreértettem, akkor elnézést...
Ha r.bancok válaszaira vagy kíváncsi, akkor ez esetben vedd tárgytalannak a hozzászólásomat (és gondolom az összes többit is). Ugyanis aki olyannal kezd, az így járt és pont. Nem kell utána rinyákolni, hogy jajj de csúnyán kihasznált a Piri, hanem le kell vonni a tanulságot és kész. Neked jelen esetben nincs a Pirire elég pénzed és nem vagy eléggé kigyúrt.
Pirike szemszögéből meg naná, hogy megcsalt és otthagyott, hiszen nem ütötted meg az általa "elvárt szintet". Bár Pirit ránézésre belőheti bárki, hogy nem éppen a szépirodalmi műveltség az ami megfogja egy férfiban.
És igen, az ilyen típusú nők majd sírnak ha ráncosak lesznek és megereszkedik a mellük, de ez az ő bajuk.
Mellesleg nem értem, hogy akkor minek ezen filozofálni, ha amúgy neked sem kéne pár "esténél" többre, hiszen az értelmi szintje meglehetősen közel áll a sarokban lévő rododendronéhoz. És hogy miért kell neki kigyúrt, pénzes csávó? Mert mint említettem értelmi képességek híján sosem lesz olyan jól fizető állása, amivel fedezni tudja az általa élhetőnek tartott színvonalat, ehhez kell némi "támogatás". És mivel esze ugye nem nagyon van, ebből következően az erkölcsi érzéke sem megfelelően fejlett (vagy visszafejlődött), nem okoz problémát, hogy ezt a színvonalat hogyan tartja (magyarul hány f.szba kell beleülnie). Viszont akinek ilyen nőre van igénye és pénzes is, annak sem megfelelően fejlett az agya(ezért hiszi, hogy a bicepsze és a kocsija az egyetlen vonzereje), hiszen nem a könyvklubba keres magának partnert, hanem használja az ő igényei szerint, így számukra ez egy kellemes viszony. Az meg, hogy milyen hosszú távon tartják fenn ezt a szimbiózist, az nagyban függ Pirike öregedésének gyorsaságától és a pénzeszsák nagyságától.
Remélem így már értékes válasszal szolgálhattam.
A nők 90%-a valóban ilyen pasikat keres.
Ezt erős túlzásnak hiszem. Egyetlen barátnőmnek sincs ilyen pasija, sőt személyesen nem is ismerek ilyen férfiakat. Én azon a véleményen vagyok, hogy mindenki azt kapja amit megérdemel többek között. Az agyatlan libák, gyakran megtalálják ezeket a bohócokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!