Morális kérdés, most szarul kellene érezni magam , vagy csak ez anyám célja? Reálisan akarom látni a szituációt de Nagyon elfogult vagyok hogy anyám bolond. Próbáltam tömören fogalmazni
Alapszituácio:
22 évesen külön albérletbe lakom anyámtol aki éli az életét a bátyámmal, öcsémmel ,párjával.
Anyám felhívót kiakadva, hogy miért nem vettem a saját nevemre az öcsémnek simkártyát (gonoltam ők is megtudták volna oldania és írtam neki, hogy nekem nem jó).
Illetve én panelbe lakok és van egy kis 100 w os porszívom (autó takarításhoz patika).Kiakadt, hogy miért nem volt időm elvinni neki miközben neki a családi házba van a garázsba konektor meg egy olyan porszívója ami szív is. Ezért benzinezek?
Megyünk moziba és amikor meglett beszélve hogy apámmal megyünk moziba épp csak én , öcsém és barátnőm volt ott.
Aztán a báttyám (26 éves) aki csak akkor keres mindenkit Amikor kell valami, na ő nem volt ott és nem is volt vele beszélve.
És anyám elég idegesen felhív hogy elmondja milyen rossz ember vagyok ezeket szemrehányva
Kérlek nyelvtan Tanárok kiméljetek.(Bocsi)
Kíméllek, mert nem igazán értem felét sem annak, amit írsz. Mondjuk ezt a mozis epizódot ember legyen a talpán, aki érti.
Bocs, de így nem fogsz értelmes válaszokat kapni sem.
Én azt hiszem, értem a porszívós sztorit.
A kiindulópont az, hogy az autós porszívók speciálisak: vagy akkumulátorosak, vagy az autó szivargyújtójához lehet őket csatlakoztatni. Ennek akkor van jelentősége, ha ott akarod az autódat kiporszívózni, ahol nincs a közelben konnektor (pl. épületektől távolabb vagy). A kérdezőnek van ilyen autós porszívója. Az anyukája szóvá tette, miért nem vitte el nekik, holott nekik van normál porszívójuk, és a garázsukban van konnektor is, tehát a maguk porszívójával ki tudták volna porszívózni az autójukat. Ezen akadt ki a kérdező, hogy elvárta volna az anyukája, hogy a saját költségén odafuvarozza nekik az autós porszívóját, mikor a sajátjukkal is meg tudnák oldani a porszívózást.
Kérdező, neked van igazad, anyukád ostoba. Ne idegesítsd magad rajta. Egyik füleden bemegy a szövegelése, a másikon menjen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!