Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha a lányod 20...

Mit szólnál, ha a lányod 20 évesen kéréseket fogalmazna meg feléd arra az esetre, ha idő előtt meghalna?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérése, hogy ha történik valami vele, és meghal valami oknál fogva, akkor őt hamvasszák el, ha a szervei meg ha alkalmasak rá, akkor ajánljátok fel orvosi célokra.

Tudomásotok szerint egyébként jó lelkiállapotban van, sok barát, azt tanulja, amit szeretne, szereti az állását. Szóval elvileg nem áll fenn, hogy öngyilkosságot tervezne vagy ilyesmi.

2022. szept. 3. 09:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Semmit, én is mondtam a rokonaimnak ennyi idős koromra, hogy mit szeretnék. Ezt nem árt tudni.
2022. szept. 3. 09:49
 2/27 anonim ***** válasza:
96%

Én is mondtam ilyeneket 19 évesen, és azóta is tartom.

Nincs ebben semmi különös.

2022. szept. 3. 10:03
 3/27 anonim ***** válasza:
15%

Te ismered a körülményeit, nem mi!

Ebben nem lehet/szabad hazárdírozni, hogy arra hagyatkozol hogy mit írtak neked a gyakorin!🤦‍♂️

Légy észnél, figyelj, elemezz, mérlegelj!

2022. szept. 3. 10:16
 4/27 anonim ***** válasza:
99%

Nem gondolnám, hogy ez olyan nagy dolog lenne, max nálunk. Amerikában pl sokkal gyakoribb, hogy már egészen fiatalok is nyilatkoznak erről.

De én is mondtam ilyet 13-14 éves koromban már, mert sok kórházas sorozatot néztem, ahol felmerült ilyesmi. Nem gondolom másképp most 22 évesen se. Ha én egyszer meghaltam, nekem tök mindegy, mi történik a testemmel, de ha életet menthetnek vele, miért lenne kifogásom ez ellen?

2022. szept. 3. 10:23
 5/27 A kérdező kommentje:

Amúgy rólam van szó, csak jem tudom hogy mondjam meg otthon. Anyám szereti beszélni magának, hogy nincs velem minden rendben, magányos vayok, csesztet a környezetem, nem tudok barátkozni, stb. Nyilván ez nincs így. Csak ha előjönnék azzal, hogy hallod ha idő előtt elpatkolok, akkor ez és ez legyen a hullám sorsa, akkor lehet jelnek venné, hogy nincs monden rendben

2022. szept. 3. 10:47
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
Nincsen gyerekem, de ha lenne szerintem semmit... Semmi baj nincs ezzel szerintem, épp ilyeneken gondolkodik. Ez teljesen normális, bár nem valami gyakori.
2022. szept. 3. 10:47
 7/27 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, 5ös: hát igen, benne van a pakliban, ha nagyon aggódó, túlgondoló szülő (mint az enyém) akkor simán túlreagálhatják, aztán már a jóisten se ment meg téged egy aggódó anyukától :D Ez alatt azt értem, hogy nem fog neked hinni semmiben, mindenre úgy reagál, hogy nem vagy magadnál és valami baj van. Sajnos ez már valószínűbb, pedig semmi baj nincs azzal, hogy ilyeneken gondolkozol.
2022. szept. 3. 10:49
 8/27 anonim ***** válasza:
12%

5# Ha tényleg minden rendben lenne a fejedben, akkor ezt nem itt és nem így kérdezed meg és ha komolyan gondolnád, akkor az orvosodat kerdeznéd vagy hivatalos helyen.

Anyukádnak jók a megérzései.

2022. szept. 3. 10:52
 9/27 anonim ***** válasza:
10%
8 :D hidd el minden rendben van a fejében :)
2022. szept. 3. 10:55
 10/27 anonim ***** válasza:
92%

"elvileg nem áll fenn, hogy öngyilkosságot tervezne vagy ilyesmi."

Engem szülőként ez az "elvileg" zavarna egy kicsit. És gyakorlatilag mi a helyzet?

A szervdonáció egyébként automatikus. Akkor kell róla külön nyilatkozni, ha nem egyezel bele.

2022. szept. 3. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!