Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleid mondták már neked...

Szüleid mondták már neked hogy költözz el otthonról?

Figyelt kérdés

Egy szülő vajon mondana ilyet a gyerekének hogy költözzön el?

Én egyetemista vagyok és suli mellett dolgozom amennyit bírók de ha mondjuk néha néha van vita akkor lezárják az egészet annyival hogy költözzek el tőlük.

Fél év múlva amúgy is el akarok költözni. Mondjuk akkor amiatt lenne a sírás hogy már nem lakom otthon

2022. aug. 27. 15:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Még nem, pedig 23 éves vagyok. De lassan tervezek magamtól is menni.
2022. aug. 27. 15:39
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk ez úgy volt, hogy egy kisebb lakásból egy nagyobb lakásba költöztünk, ami nem volt a miénk, és amikor vissza kellett volna költözni, akkor egyértelmű volt, hogy már nem fogunk elférni. Ekkor már én is örültem, hogy inkább külön költözhetek.

Ugyanakkor szerintem jó lenne hogyha több szülő mondaná a gyerekének, hogy költözzön el. Szerintem sok gyereknek az érdeke lenne, ha a szülő ultimátum elé állítaná, és most nem arra gondolok hogy egyik nap kidobná, hanem hogy a gyerek dolgozik, jól keres, de 30 fele még mindig az anyja főz és mos rá.

2022. aug. 27. 16:01
 3/14 Katona Dius ***** válasza:
100%
Nekem mondták. Fogtam magam és odacuccoltam barátomhoz. Az anyja tudta,hogy milyen a viszonyom a szüleimmel, korábban felajánlotta,hogy ha gáz van,oda barmikor mehetek. Mikor mennem kellett,befogadott. 3 honapig èltünk ott, utána sikerült külön költözünk. A vicc kategória,hogy engem elküldtek, a kutyának meg vettek egy kanapét. Amúgy mielőtt jonne valaki,hogy élősködtem, dolgoztam,beleadtam a rezsibe amennyit fogyasztottam és magamnak álltam a kaját.
2022. aug. 27. 17:07
 4/14 anonim válasza:
100%

Nekem elég támogatóak, így még nem mondták. Bár már dolgozok, azonban még van egy év hátra a mesteriből. Azután mindenképpen tervezek elköltözni.

23/f

2022. aug. 27. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. aug. 28. 03:28
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

21 voltam, miért élősködök rajtuk.

23 évesen leléptem, azóta maximum évi 2-3x látogatok haza. Az öcsém 29 és még mindig otthon él, ő nem "élősködik" :D Ja, bocs, ő fiú.

2022. aug. 28. 07:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, depressziós időszakban. Hát marha nagy segítség volt, bár az én szüleimet nem nevezném szülőknek.
2022. aug. 28. 13:26
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Apám alkoholista volt, már általános iskolában is naponta mondta, hogy örüljünk, hogy egyáltalán a házában lakhatunk és nem zár ki minket a disznóólba.

18 évesen elmentem egyetemre, ritkán jártam haza.

Egyszer hónapokig nem voltam otthon. Hazanéztem, apám rögtön mindent velem akart megcsináltatni amire neki munkanélküli alkoholistaként nem volt ideje hónapokig. Amikor nemet mondtam, megkaptam, hogy minek jöttem egyáltalán haza, ha nem segítek akkor takarodjak el onnan.

Eljöttem, többet nem mentem haza, csak a temetésére.

2022. aug. 28. 14:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondott, nem is egyszer. Ez volt mindenre a beszólása, megjegyzem ok nélkül. Mikor elköltöztem, meg volt lepve, hogy másfél évig szóba sem álltam vele.
2022. aug. 28. 15:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is, öcsémet is érettségi után "kiraktak", de fizettek nekünk saját albérletet, így ez inkább támogatás volt, hogy kezdjük meg a saját életünket.
2022. aug. 28. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!