Apám szivat mert körmösnél voltam, mit tudnék csinálni? 17F
A körmöm sokszor borzasztó állapotban van, ezért elmentem körmöshöz. Semmi extra nincs, átlátszó gyógylakk van rajta, fel sem tűnt volna neki, ha ebéd közben nem beszéljük anyámmal. Apam viszont ki volt, azt mondta, csak lányok meg b.zik járnak ilyen helyekre, meg minek szórom egyáltalán ilyen hülyeségekre a pénzt. (Diakmelós pénzemből voltam)
Jó a viszonyunk, egyébként normalis, viszont eléggé homofób. Mitől akadhatott így ki? 17F

Régen, még talán a hatvanas-hetvenes években is teljesen általános volt, hogy a jól ápolt, kulturált, abszolúte heteroszexuális férfi manikűröst is igénybe vesz a fodrászatban, és a végén fényes, átlátszó körömlakkot is kap. Még a Columbo-filmekben is van ilyen epizód, hogy Columbo hadnagy csak úgy tud kikérdezni egy hisztérikus fodrászt, hogy beül a székbe, és a végén mondja is a kollégájának, hogy "segítsen, még nem száradt meg a körömlakk". Szóval semmi új nincs benne.
Sőt, szerencsére a fiatalok között már Magyarországon is menő fiúknál a fekete (vagy egyéb színű) körömlakk is, de pl. amikor a Doom nevű régi játék egyik kifejlesztője, John Romero pár éve idejött a PixelConra, akkor ő is fekete körömlakkot viselt, pedig nem fiatal már egyáltalán:

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!