Apám szivat mert körmösnél voltam, mit tudnék csinálni? 17F
A körmöm sokszor borzasztó állapotban van, ezért elmentem körmöshöz. Semmi extra nincs, átlátszó gyógylakk van rajta, fel sem tűnt volna neki, ha ebéd közben nem beszéljük anyámmal. Apam viszont ki volt, azt mondta, csak lányok meg b.zik járnak ilyen helyekre, meg minek szórom egyáltalán ilyen hülyeségekre a pénzt. (Diakmelós pénzemből voltam)
Jó a viszonyunk, egyébként normalis, viszont eléggé homofób. Mitől akadhatott így ki? 17F

Az egyáltalán nem gáz, hogy szakemberrel teteted rendbe az elhanyagolt körmeidet, mert kretén apád nem tanított meg rá idejében. Az viszont probléma, ha épkézláb emberként később nem tudod majd önállóan karbantartani a körmeidet.
A lakk se gáz, ha gyenge a körmöd, az viszont igen nagy gáz, hogy homofób apád van - határolódj el tőle minél előbb!

Kedves kérdező, sajnos ebben az országban még mindig dúl a toxic maszkulinitás jelensége, amikor hiába vagy hetero és igényes lefognak bu.zizni mert egy "igazi férfi" nem így viselkedik stb..
Maradj ilyen igényes amilyen most vagy hidd el neked is jobb és a nőknek is jobban bejön, meleg nem leszel emiatt, az ilyen buta embereket pedig ignorald.

Hát ha "elfogadottá" válna a férfiak körében igényesebbnek lenni akkor az egy idő után minden férfitól elvárás lenne, az pedig idő és pénz, nem csoda hogy kézzel lábbal tiltakoznak :D
De akiknek még az is nehezére esik, hogy a fogait karban tartsa, fürödjön és ne legyen hatalmas sörhasa, azoktól mit várunk.

Én körmös vagyok, és megsúgom, hogy elég sok férfi vendégem van. Még csak azt sem mondanám, hogy mindegyik ilyen piperkőc típus. Ha valaki nem tudja, hogy alapból milyen lenne a kezük, meg sem mondaná, hogy csináltam vele valamit, és itt pont ez a lényeg: olyan állapotba hozom, amilyennek természetesen kellene lennie, de akár genetika, akar külső behatás miatt nem olyan.
Nincs ebben semmi b.zis, vagy ha ez az, akkor fodrászhoz menni is az ennyi erővel.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!