Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám szivat mert körmösnél...

Apám szivat mert körmösnél voltam, mit tudnék csinálni? 17F

Figyelt kérdés

A körmöm sokszor borzasztó állapotban van, ezért elmentem körmöshöz. Semmi extra nincs, átlátszó gyógylakk van rajta, fel sem tűnt volna neki, ha ebéd közben nem beszéljük anyámmal. Apam viszont ki volt, azt mondta, csak lányok meg b.zik járnak ilyen helyekre, meg minek szórom egyáltalán ilyen hülyeségekre a pénzt. (Diakmelós pénzemből voltam)

Jó a viszonyunk, egyébként normalis, viszont eléggé homofób. Mitől akadhatott így ki? 17F

2022. aug. 26. 22:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
26%
Tényleg búzás, de az a normális embereknek nem gond. Apád homofób, gondolom túl sok fidesztévét néz, attól olyan okos.
2022. aug. 26. 22:15
 2/35 anonim ***** válasza:
18%
Igaza van apádnak.
2022. aug. 26. 22:17
 3/35 anonim ***** válasza:
93%
Megkérdezném tőle, hogy ha ezen így kiakad, mit csinálna, ha tényleg homoszexuális lennél.
2022. aug. 26. 22:18
 4/35 A kérdező kommentje:
Az miert b.zis, hogy zavar, hogy sz.rrá van töredezve a körmöm és megcsináltatom?
2022. aug. 26. 22:18
 5/35 anonim válasza:
92%
Szerintem nem gond az,ha az igénytelent igényesség tesszük.Én is járok havei 1x srácként
2022. aug. 26. 22:20
 6/35 anonim ***** válasza:
17%

Miért van töredezve? Normálisan eszel?

Normális férfiak nem járnak ilyen helyekre, kicsit furi.

2022. aug. 26. 22:26
 7/35 anonim ***** válasza:
95%

Azokon a kommenteken mosolygok, ahogy azt írják, hogy a férfiak nem járnak ilyen helyekre.

Nem? Egy műkörmös nem csak körmöket ragaszt fel, meg festeget, ahogy azt gondoljátok, vannak gyógypedi-és manikűrösök, akiknek ez a specialitásuk, benőtt, törött, gombás, stb körmök, kéz és lábfejek ápolása is, ha van erre további képesítése.

2022. aug. 26. 22:28
 8/35 anonim ***** válasza:
92%
Én pedire szoktam járni, volt, hogy körmömre tettek szintelent, mert kellett, de nem vagyok buzі. Mondtad apadnak hogy te se vagy? Lehet attól ilyedt meg.
2022. aug. 26. 22:38
 9/35 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerintem az igényességben nincs semmi degradálni való. Ne törődj az öreggel.
2022. aug. 26. 22:47
 10/35 anonim ***** válasza:
79%
az ő korában nem volt szokás a férfiaknak ilyen helyre járni,csak a nőknek(és a melegeknek stb),és benne ez így ragadt meg.Ez egy generációs dolog.Bár én sem tartom túl férfias dolognak a körmöshöz járást,mert:"meggyógyul az magától".de nem zavar ha más ezt teszi.mindenki arra költ amire akar.
2022. aug. 26. 22:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!