Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám szivat mert körmösnél...

Apám szivat mert körmösnél voltam, mit tudnék csinálni? 17F

Figyelt kérdés

A körmöm sokszor borzasztó állapotban van, ezért elmentem körmöshöz. Semmi extra nincs, átlátszó gyógylakk van rajta, fel sem tűnt volna neki, ha ebéd közben nem beszéljük anyámmal. Apam viszont ki volt, azt mondta, csak lányok meg b.zik járnak ilyen helyekre, meg minek szórom egyáltalán ilyen hülyeségekre a pénzt. (Diakmelós pénzemből voltam)

Jó a viszonyunk, egyébként normalis, viszont eléggé homofób. Mitől akadhatott így ki? 17F

2022. aug. 26. 22:09
1 2 3 4
 11/35 Metionin ***** válasza:
95%
Apád valószínűleg az a generáció, akiknek a férfi az igénytelen, szőrös, örüljön az asszony ha gatyát vált. Az ilyeneket nem fogod tudni megváltoztatni, nekik minden buz1s, ami igényes. Hiába mutatsz neki akár statisztikát is, hogy hány férfi jár pl. kozmetikushoz, pedikűröshöz (amúgy sok). Egyszerűen ne beszélj előtte ilyesmiről, magától meg úgysem fogja észrevenni.
2022. aug. 26. 22:54
 12/35 anonim ***** válasza:
17%

Amúgy én is azt gondolom hogy egy pasi ne járkáljon már kormoshoz...

25/L és igen, szerintem a szemöldök szedés is bzis egy pasinak (nyilván ne legyen össze nőve de ne essünk túlzásba)

2022. aug. 26. 23:01
 13/35 anonim ***** válasza:
90%

"Normális férfiak nem járnak ilyen helyekre, kicsit furi.

Ha nincs semmi baja, akkor nem is kell...

"Amúgy én is azt gondolom hogy egy pasi ne járkáljon már kormoshoz..."

Nem csak színes mintás lakkozást meg műkörmöt csinálnak, tudsz róla?

2022. aug. 26. 23:03
 14/35 anonim ***** válasza:
95%

Hát nem tudom, hogy egyesek mit gondolnak vagy el vannak varázsolva, de az, hogy megcsináltatod a körmöd, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy rakat szutyok, az minden, csak nem b_zis. Én olyan pasival szóba se állnék, akinek rohad a keze vagy a körme, hát hogy fog hozzám érni?

Az ápolt körmök férfiaknak és nőknek alap dolog. Valakinek nem adatik az meg, hogy tökéletes körmökkel született. Apád nagyon fura egy ember, de akkor neki se lehet valami guszta keze...

2022. aug. 26. 23:42
 15/35 anonim ***** válasza:
11%
Nem baj ha körmöshöz jársz és igényes akarsz lenni. A lakk a búzás, nem is kicsit. Én is ismerek ilyen srácot aki volt gyógylakkoztatni, pár év múlva felvállalta önmagát, mostanában a kanja viszi kocsival. Nem csoda hogy apád kiakadt.
2022. aug. 26. 23:43
 16/35 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy meg ha meleg vagy, az megint miért izgatja az apád? Ha meleg vagy, gyogylakkal meg anélkül is az maradsz... Értelmetlen a gondolkodása.
2022. aug. 26. 23:46
 17/35 anonim ***** válasza:
72%

“ 24%

Amúgy én is azt gondolom hogy egy pasi ne járkáljon már kormoshoz...

25/L és igen, szerintem a szemöldök szedés is bzis egy pasinak (nyilván ne legyen össze nőve de ne essünk túlzásba)”

Azért várom majd a kérdésedet: ujjazás közben felsértette a hüvelyt a pasi vagy ujjazás után hupilila folyàssal mit lehet csinàlni…

2022. aug. 26. 23:55
 18/35 anonim ***** válasza:
7%

Megbocsáss, de ez nincs rendben. Nem, nem az nincs rendben, hogy valakinek eltér a pszichológiai neme a ciszneműektől (ismerek egy csomó ilyen embert, és imádom őket), hanem az nincs rendben, ha az illető még húsz év múlva is itt fog makacskodni, hogy de ő márpedig férfi. Egy férfi leél 80 évet, és utána visszakérdeznék tőle, mi az hogy körmös, azt se tudja, hogy létezett ilyen, nemhogy mi az. Az a férfi. Meg ilyenkor focimeccset néz, nem ezen rugózik. Nemhogy még a körmével szórakozzon. Ilyen hülyeség az agyukban nem tudna megszületni se.

Hát apád egy ilyen Putyin-típusú figura, lelke rajta, azt azonban jobban látja nálad, hogy itt nagyobb helyzet van, mint egy ötperces körömszalon-történet. Nem véletlen van így megborulva, amit ahhoz, illetve önmagához képest még egész tűrhetően kezel. Persze értem én, hogy szar ez neked, és mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem rajtad csapódna le a sajátodon kívül még mások küzdelme is.

Tudjuk, hogy a mai fiúk finomabb lények. De azért annyival nem, hogy a gyógylakkokat tárgyalják ki az anyukkal vacsoraidőben. Sőt, a legtöbb beszélni se tud az anyjával miről meg hogyan meg egyáltalán.

2022. aug. 27. 00:10
 19/35 anonim ***** válasza:
90%

"A lakk a búzás, nem is kicsit."

A gyógylakk nem is látszik kb, annak nem az a lényege, hanem olyan mint egy gyógyszer....🤦🏻‍♀️

2022. aug. 27. 00:18
 20/35 anonim ***** válasza:
94%
Kár a primitíveknek magyarázni.. Neki ha egy csávó ápolt, az b.uzi.
2022. aug. 27. 02:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!