Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülő kidob otthonról és...

Ha a szülő kidob otthonról és nem tudok hova menni, mit lehet tenni? Van valamilyen segítő szervezet felnőtteknek?

Figyelt kérdés

Ha lehet már ma elmennék itthonról, pár nap múlva muszáj találnom valamit

Van még kb 150ezer forintom

Másfél éve nem tudok dolgozni, mentális és már fizikai betegségek miatt.

A szülővel nagyon rossz a kapcsolatunk, másfél éve fenyeget hogy kidob, rám hívja a rendőrséget, már nagyon szívesen elmentem volna, de abszolút nincs hova

Ma kirohogott a hátam mögött a telefonba hogy egy beteg szerencsétlen autista vagyok, ezen összevesztünk és muszáj elmennem

Egy nagyon pici városban élünk az alföldön.

Régebben marketinges munkám volt, azt otthagytam másfél éve mert annyira beteg lettem

Most már ott tartok hogy talán gyárba kellene mennem dolgozni, de semmilyen tapasztalom nincs meg nagyon pici nagyon sovány vagyok, nem bírom a fizikai munkát, meg fel sem vennének.

Van valamilyen otthon, vagy segítő szervezet, akik tudnának segíteni vagy szállást adni?

2022. aug. 25. 14:22
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
43%
Kamu. Tavaly már volt.
2022. aug. 25. 17:44
 32/48 anonim ***** válasza:
78%

A kérdezö majdnem szó szerint ugyanezert kiírta legalább tízszer.

Senki nem diagnosztizálta, csak ö maga talál ki tippeket, amivel meg tudja magyarázni, miért nem csinál semmit.

Ha valaki ad valami ötletet, akkor - ugyanúgy, mint most -megsértödik és ö van felháborodva, hogy nem sajnálják eléggé.

2022. aug. 25. 18:16
 33/48 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, én diagnosztizált bipoláris vagyok, mégis tudok tanulni és dolgozni is. Gyógyszereket szedek én is.
2022. aug. 25. 18:29
 34/48 anonim ***** válasza:
79%
#32: igazi kifogásgyáros és energiavámpír. Csak sajnáltatni akarja magát itt...
2022. aug. 25. 18:47
 35/48 anonim ***** válasza:
79%
Durva hogy tenyleg vannak ilyen emberek mint a kerdezo,es az megdurvabb hogy nagyon is sok ilyen van 🤣🤣🤣 csak a kifogasok..szerinted ki szeret hajnali 5kor kelni(jobbik esetben),es mindennap elmenni dolgozni?
2022. aug. 25. 19:22
 36/48 anonim ***** válasza:
26%
TUdjátok ti mi az a mentális betegség? KÖNNYŰ ÍRNI , HOGY JÖJJÖN KI BELŐLE AZ NEM FELTÉTLEN EGYSZERŰ SZAKEMBER MELLETT SEM.. MIntha egy bénának vagy mozgássérültnek azt írnád kezdjen el járni..
2022. aug. 25. 19:33
 37/48 anonim ***** válasza:
82%
#36 Skizofrén vagyok, ami hallucinációkkal, és disszociációval jár. És mit adj isten, mikor úgy éreztem hogy én ebbe belepusztulok, elvonszoltam magam az orvoshoz, és elkezdtem szedni a gyógyszert, megtanultam hogyan segítsek magamon és tegyem élhetővé az életemet. Ha én is a földön zokognék hogy "hú de sz...r, hú de nagyon sz_r!" akkor még mindig ugyanott tartanék. Küzdenünk kell hogy kihozzuk a helyzetünkből a legjobbat, ahelyett hogy sajnáltatnánk magunkat. Végigolvastam a válaszokat, és szerintem senki nem azon volt kiakadva hogy beteg, vagy legalábbis annak mondja magát, hanem hogy semmit nem tesz a javulása érdekében. Ellenben elvárja az édesanyjától, hogy örökké eltartsa.
2022. aug. 25. 19:53
 38/48 anonim ***** válasza:
26%
27 és csak egyfajta ember és betegség van? nem. Elvárja? Miért kitől várjon segítséget ha nem a családjától?
2022. aug. 25. 19:59
 39/48 anonim ***** válasza:
75%
1,5 éve nem dolgozik, úgy hogy se orvosa, se diagnózisa nincs. Csak az önsajnálat. Nem volt elég segítség h 1,5 éve ingyenélő
2022. aug. 25. 20:32
 40/48 anonim ***** válasza:
31%

Sok ember munkaképtelen,van diagnózisa,mégsem százalékolják le.

Azért durva olvasni ezeket a kommenteket.

0 empátia.

2022. aug. 25. 20:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!