Ha a szülő kidob otthonról és nem tudok hova menni, mit lehet tenni? Van valamilyen segítő szervezet felnőtteknek?
Ha lehet már ma elmennék itthonról, pár nap múlva muszáj találnom valamit
Van még kb 150ezer forintom
Másfél éve nem tudok dolgozni, mentális és már fizikai betegségek miatt.
A szülővel nagyon rossz a kapcsolatunk, másfél éve fenyeget hogy kidob, rám hívja a rendőrséget, már nagyon szívesen elmentem volna, de abszolút nincs hova
Ma kirohogott a hátam mögött a telefonba hogy egy beteg szerencsétlen autista vagyok, ezen összevesztünk és muszáj elmennem
Egy nagyon pici városban élünk az alföldön.
Régebben marketinges munkám volt, azt otthagytam másfél éve mert annyira beteg lettem
Most már ott tartok hogy talán gyárba kellene mennem dolgozni, de semmilyen tapasztalom nincs meg nagyon pici nagyon sovány vagyok, nem bírom a fizikai munkát, meg fel sem vennének.
Van valamilyen otthon, vagy segítő szervezet, akik tudnának segíteni vagy szállást adni?
A kérdezö majdnem szó szerint ugyanezert kiírta legalább tízszer.
Senki nem diagnosztizálta, csak ö maga talál ki tippeket, amivel meg tudja magyarázni, miért nem csinál semmit.
Ha valaki ad valami ötletet, akkor - ugyanúgy, mint most -megsértödik és ö van felháborodva, hogy nem sajnálják eléggé.
Sok ember munkaképtelen,van diagnózisa,mégsem százalékolják le.
Azért durva olvasni ezeket a kommenteket.
0 empátia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!