Ha a szülő kidob otthonról és nem tudok hova menni, mit lehet tenni? Van valamilyen segítő szervezet felnőtteknek?
Ha lehet már ma elmennék itthonról, pár nap múlva muszáj találnom valamit
Van még kb 150ezer forintom
Másfél éve nem tudok dolgozni, mentális és már fizikai betegségek miatt.
A szülővel nagyon rossz a kapcsolatunk, másfél éve fenyeget hogy kidob, rám hívja a rendőrséget, már nagyon szívesen elmentem volna, de abszolút nincs hova
Ma kirohogott a hátam mögött a telefonba hogy egy beteg szerencsétlen autista vagyok, ezen összevesztünk és muszáj elmennem
Egy nagyon pici városban élünk az alföldön.
Régebben marketinges munkám volt, azt otthagytam másfél éve mert annyira beteg lettem
Most már ott tartok hogy talán gyárba kellene mennem dolgozni, de semmilyen tapasztalom nincs meg nagyon pici nagyon sovány vagyok, nem bírom a fizikai munkát, meg fel sem vennének.
Van valamilyen otthon, vagy segítő szervezet, akik tudnának segíteni vagy szállást adni?
Kezelik a mentális betegségedet? Mitől romlott meg ennyire a kapcsolat?
Mintha csak a sztori felét írtad volna le, a saját nézőpontodat...
Sajnos nem sikerül kezelni…..
nagyon rosszul vagyok jelenleg egy élő csontváz, látomásaim vannak, nyugtatókon élek
Nagyon sokminden összejött, attól lettem ennnyire beteg
Nem akarok regényt írni ide, a lényeg hogy gyuloljuk egymást viszont tényleg nincs hova mennem…
26 vagyok sajnos már
Miért hiányzik a leírásból, hogy
1. Hány éves vagy?
2. Mi a helyzet a többi rokonoddal?
3. Hogyan gátolt a betegséged a munkában?
De ha rosszul vagy, miért nem beszélsz a kezelőorvosoddal, és váltotok kezelést/gyógyszert??????
Konkrétan miért akar kitenni az anyád?
Gondolom megunta anyád hogy otthon ülsz és nem csinálsz semmit.
Kapd össze magad és húzzál el dolgozni, otthon depizés helyett, akkor talán anyád is megenyhül.
Vannak egyébként ilyen fogyatékosoknak fenntartott lakóotthonok.
Nincs most orvosom csak a nyugtatót írja fel, de csak pár percet szokott rám szánni
Igazából most egy lelki segély szolgálat is kellene mert a legutóbbi veszekedésunk miatt valószínűleg pszichózisom, eléggé torzult a valosagerzet… nem tudom mit csináljak vagy hova menjek
“Kapálni” meg azért nem tudok elmenni mert ahogy mondtam le vagyok fogyva, derealizaciom van szinte minden nap és sokszor nem is eszem hogy spóroljak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!