Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy babát szeretnék?

Figyelt kérdés

Nagyon konzervatívak a szüleim és nem tudom, hogy készítsem fel őket erre az egészre.

Tudom, hogy kiakadnának

26/N

2022. aug. 24. 17:18
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

A férjed miért gondolja fontosnak a gyerekvállalási szándékot megosztani a szülőkkel?

Ez egy pár legbelsőbb magánügye, felnőttek vagytok, házasok, erre semmi szükség nincs. Nem lehet, hogy van néhány dolog, karrier, mentális állapot, stb., ami árnyalná ezt a képet?

2022. aug. 24. 18:55
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne közöld előre! Egyébként meg, felnőtt nő vagy, férjed van, semmi közük hozzá, mikor vállalsz gyermeket!
2022. aug. 24. 19:26
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

A konzervatív nem ezt jelenti.

Én konzervatív típus vagyok, 26 évesen a második gyerekem vártam.

A kérdésedre válaszolva sehogy. Minek megmondani, talán van beleszólásuk? Viselkedj felnőtt nőként. Nem tudom, nálatok ez hogy van, nálunk mindenki a saját szüleivel kommunikál, de ha nálatok nem, a párod is határozottan kiállhatna melletted - majd ha terhes leszel, nyilván, addig felesleges, hacsak nem kérdik.

2022. aug. 24. 19:41
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Több sebből vérzik ez a történet.... Nem csak a konzervatív jelző abszolút helytelen alkalmazása miatt...

Kíváncsi vagyok, milyen szakmája lehet a kérdezőnek, hogy a karrierjét egy gyerek gátolja...

2022. aug. 24. 19:47
 35/47 anonim ***** válasza:
96%
A konzervatív tipikusan azt várja el, hogy 18 évesen kirepülj, 26 évesen pedig már 3-5 gyereked legyen.
2022. aug. 24. 20:23
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben szereplő "konzervatív" szó miatt először az jutott eszembe, hogy: "miért, azt hiszik, még szűz vagy?!" Másodjára az, hogy "miért, mert még nem vagytok házasok?".

Mert a konzervatívak ezen a kettőn szoktak kiakadni: ha valaki szexelni kezd (lehetőleg minél később kezdje el, de huszonéves kora elején hirtelen csináljon gyereket is - itt szokott lenni egy kis önellentmondás), és ha valaki házasság előtt/házasság nélkül akar gyereket. Viszont ha már megfogant a gyerek, akkor meg kell tartani, 16 évesen is, házasságon kívül is, mert az "élet" szent. Ezek a konzervatív szemlélet részei, és egyébként ezek sem piskóták. De az, hogy 26 évesen, házasságban ne merj gyereket vállalni, az csak valami kontrollmániás agyfasz. És nem, nem kell anyukádékat felkészíteni rá. Le van szarva, hogy kiakadnak. Semmi beleszólásuk.

2022. aug. 24. 23:44
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Közük? Pont semmi. Egyébként mikor tervezel leszakadni anyuciról?
2022. aug. 25. 07:41
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Minek közölni? Hajrá ha közösen szeretnétek. Mejd bele törődnek.40f
2022. aug. 25. 08:27
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező eltűnt. Ez is kamu volt, fölöslegesen írtuk a válaszainkat.
2022. aug. 25. 15:57
 40/47 anonim ***** válasza:
85%
Anyád nem konzervativ, hanem idióta. Idiótákkal nem csak idióták tartják a kapcsolatot. Remélem minden kérdésedre válaszoltam
2022. aug. 25. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!