Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy babát várok?
Hát ez nem túl sok infó. Hány éves vagy, van normális kapcsolatod, tervezted a babát, el tudod tartani??
Egy kicsit én is zavarban voltam az elsőnél (25 évesen, stabil párkapcsolatban és munkahellyel), másodszorra már boldogabban újságoltam.
Apa, anya, nagyszülők lesztek!
Egyébként a bejelentés módja sok mindentől függ, de te nem árultál el semmit a körülményekről, a szüleiddel való viszonyodról, stb. Így nehéz segíteni.
Tegyük fel, minden szép és jó és idilli..
Egyik nap menjetek meglátogatni a szülőket, és ahogy beléptek az ajtón kurjantsátok el magatokat
-Szevasz Nagyi! Hát hogy vagy?! :D
nekem férjem van, tudják, hogy lassan baba, szóval meglepődni nem fognak...
én így fogom közölni:
Apu, sajnálom, de van egy kis probléma. Igyekezned kell a gokart pályával, mert babát várok.
vagy valami ilyesmi...apu gokart pályát akar mindenáron csinálni az unokáinak:D:D:D
szóval ha nem vagy 16 éves vagy valami ilyesmi, ami miatt nem örülnének neki, akkor akár valahogy így is előadhatod magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!