Segítenétek? Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát várok?
Sziasztok
17 èves làny vagyok, ès terhes. Egy buliban megusmerkedtem egy sràccal akivel lefeküdtem. Most hivtam fel, hogy jöjjön àt, mert beszèlnünk kell. Ô is 17 èves, nagyon fèlek a reagciójàtól.
Akkor futó kaland volt? (nem 1értelmű mióta ismered )
Annyira sokat beszélnek a felvilágosításról, nem értem miért nem használjátok valamit?
Mindenképp közölnöd kell, ha elveteted, lovettába fog kerülni, és szülői aláírás az kell.
( 25 éves a lányom, és amennyire be lettem avatva, elejétől kezdve védekeznek )
ácsi, attól, hogy hülye volt, még nem feltétlen kell abortuszra rábeszélni, meg le sem természetesen, ha az a döntése, hogy megtartja
17 évesen is fel lehet nevelni a gyereket, ha megfelelő a szülői hátér.
Kérdező! ne hagyd magad rábeszélni semmire, sem a szüleid, sem a pasid által, TE döntsd el, hogy mi legyen a terhesség sorsa, mert bárki más dönt helyetted vagy rábeszél, mindig ott lesz a mi lett volna, ha...
3-as voltam ,bocs az előbbiért, de jó nagy felelőtlenség volt részetektől, amit csináltatok, 17 évesen több ésszel kellene nekiállni szexelni.
Szia. Beszelj a sraccal eloszor. Tisztazzatok le akarjatok e a babat, akarjatok e egyutt folytatni, kialltok e egymas mellett ha botrany lesz akkor is? Ha ez megvan akkor jojjenek a szulok. Ha a baba mellett dontotok hivjatok ossze mindket szulopart es egyutt talaljatok.
19 eves vagyok,lany es azt mondom ne tartsd meg. A sraccal semmi kapcsolatod egy bulin kivul,elotted az elet,a tanulas stb. Varj meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!