Segítenétek? Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Sziasztok
17 èves làny vagyok, ès terhes. Egy buliban megusmerkedtem egy sràccal akivel lefeküdtem. Most hivtam fel, hogy jöjjön àt, mert beszèlnünk kell. Ô is 17 èves, nagyon fèlek a reagciójàtól.
2013. okt. 6. 21:20
21/24 anonim válasza:
Hogy reagált az apuka? Hát én a helyedben, nem is tudom mit csinálnék. 25 vagyok de még most sem vállalnék gyereket, nemhogy 17 évesen. Bár beszéld meg velük a szüleiddel, és döntsetek közösen. A lényeg itt végülis az lenne h te szeretnéd ezt a babát? Mert ha igen meg fogjátok tudni oldani, bár sok mindenről kell lemondanod és azt is el kell viselned h újjal mutogatnak majd rád, ha nem vállaljátok meg mehet az életed úgy ahogy eddig, egy kicsi töréssel. Ismerősi körömből tudom h minél fiatalabb vki annál kevésbé fogja fel az abortusz súlyát, mjdcsak később lenne nehéz sztem nálad is.
23/24 anonim válasza:
Nem hinném hogy kamu!!
Józanul is belemennek, talán kíváncsiság.
Ismerősöm isijébe, általános iskolásról derült ki, terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!