Segítenétek? Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát
várok?
Figyelt kérdés
Sziasztok
17 èves làny vagyok, ès terhes. Egy buliban megusmerkedtem egy sràccal akivel lefeküdtem. Most hivtam fel, hogy jöjjön àt, mert beszèlnünk kell. Ô is 17 èves, nagyon fèlek a reagciójàtól.
Az egy dolog, hogy még a kérdező is gyerek, és nem tudná eltartani a gyereket, mert jó... majd a szülők a nyakukba veszik.
De könyörgöm, az apja ki??? Egy buliban összekeveredtél, és ennyi! Erre a kapcsolatra gyereket??
2013. okt. 6. 22:07
14/24 anonim válasza:
egyenesen
2013. okt. 6. 23:28
15/24 anonim válasza:
10-es baromságot írsz, miért lenne már gyilkos, ha elveteti?
Lehet veled vitatkoztam egy előző kérdésnél, ahol a lány végül elvetette a babát? Ott is írtam, ne kelts benne lelki ismeret furdalást, nem gyereket öl.
Az még csak egy embrió...és inkább vetesse el, minthogy megszülje a nyomora, a semmire, tönkretéve több ember életét!
2013. okt. 7. 06:24
16/24 anonim válasza:
Szia . Minél előbb mondd el édesanyádnak mi történt .!!! Most minden nap számít ! Remélem ,hogy van annyi sütnivalód ,hogy a babát nem tartod meg ,nagy felelőtlenség lenne .Lehet még szép kisbabád mikor itt az ideje .Most fogsz itt hideget-meleget kapni ,de ez ne bizonytalanítson el . Nem lesz belőled gyilkos és rossz ember attól ha a terhesség megszakítást választod !!!! Légy erős ,nem lesz semmi baj .Minden jót kíván egy anyuka ,aki a saját lányának is ugyanezt tanácsolná !!! :-)
2013. okt. 7. 08:22
17/24 anonim válasza:
Mit akarsz? Mi a terved ebben a helyzetben! Mérlegelj, majd beszéld meg velük! (Mellesleg senkinek nincs joga a döntésed feled ítélkezni. Ha megtartod, ha nem!)
2013. okt. 7. 09:09
18/24 anonim válasza:
Konkrétan mi aggaszt? Szüleid szerinted mit szólnának a babához?
2013. okt. 7. 09:10
19/24 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy gyerek vagy még te is:
nem a felelősségtől, és nem a jövőtől félsz, hanem anyucitól, apucitól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!