Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítenétek? Hogyan mondjam...

Segítenétek? Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

17 èves làny vagyok, ès terhes. Egy buliban megusmerkedtem egy sràccal akivel lefeküdtem. Most hivtam fel, hogy jöjjön àt, mert beszèlnünk kell. Ô is 17 èves, nagyon fèlek a reagciójàtól.

2013. okt. 6. 21:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Amit az utolsó írt az egy baromság !
2013. okt. 6. 21:55
 12/24 anonim ***** válasza:
41%
Akkor sok gyilkos van a világon.
2013. okt. 6. 21:57
 13/24 anonim ***** válasza:
81%

Az egy dolog, hogy még a kérdező is gyerek, és nem tudná eltartani a gyereket, mert jó... majd a szülők a nyakukba veszik.

De könyörgöm, az apja ki??? Egy buliban összekeveredtél, és ennyi! Erre a kapcsolatra gyereket??

2013. okt. 6. 22:07
 14/24 anonim ***** válasza:
egyenesen
2013. okt. 6. 23:28
 15/24 anonim ***** válasza:
63%

10-es baromságot írsz, miért lenne már gyilkos, ha elveteti?

Lehet veled vitatkoztam egy előző kérdésnél, ahol a lány végül elvetette a babát? Ott is írtam, ne kelts benne lelki ismeret furdalást, nem gyereket öl.

Az még csak egy embrió...és inkább vetesse el, minthogy megszülje a nyomora, a semmire, tönkretéve több ember életét!

2013. okt. 7. 06:24
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Szia . Minél előbb mondd el édesanyádnak mi történt .!!! Most minden nap számít ! Remélem ,hogy van annyi sütnivalód ,hogy a babát nem tartod meg ,nagy felelőtlenség lenne .Lehet még szép kisbabád mikor itt az ideje .Most fogsz itt hideget-meleget kapni ,de ez ne bizonytalanítson el . Nem lesz belőled gyilkos és rossz ember attól ha a terhesség megszakítást választod !!!! Légy erős ,nem lesz semmi baj .Minden jót kíván egy anyuka ,aki a saját lányának is ugyanezt tanácsolná !!! :-)
2013. okt. 7. 08:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Mit akarsz? Mi a terved ebben a helyzetben! Mérlegelj, majd beszéld meg velük! (Mellesleg senkinek nincs joga a döntésed feled ítélkezni. Ha megtartod, ha nem!)
2013. okt. 7. 09:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi aggaszt? Szüleid szerinted mit szólnának a babához?
2013. okt. 7. 09:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ebből is látszik, hogy gyerek vagy még te is:

nem a felelősségtől, és nem a jövőtől félsz, hanem anyucitól, apucitól.

Fel sem fogod mit tettél!!

2013. okt. 7. 10:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem semmik ezek a mai fiatalok...
2013. okt. 7. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!