Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy babát szeretnék?
Nagyon konzervatívak a szüleim és nem tudom, hogy készítsem fel őket erre az egészre.
Tudom, hogy kiakadnának
26/N
26évesen kizárt, hogy ennyire megfelelési kényszered legyen, és rettegj anyádéktól!
Költözzetek külföldre, és vissza se nézzetek! De minimum 200 km-re, ha Mo-on belül....
Bammeg.. 🤦♀️
Komolyan mondom sírva fakadok, annyi életképtelen nyomi van, hogy az életképtelen..
Te szerencsétlen pára!
26 éves felnőtt Nő - lennél- aki saját családdal, önálló élettel bír.
De még is valahol mint egy kis pisis gyerek úgy viselkedsz..
Mi lenne ha inkább előbb felnőnél?
Ha te, kérdező, gyereket szeretnél, akkor gyereked lesz. PONT.
Anyádék meg majd megemésztik.
Ha elkezdenek pampogni, leállítod őket. Komolyan, úgy rettegsz tőlük, mint egy óvodás, aki megette a dugi csokit...
13-as 26 évesen miért nincs senkid a szüleiden, férjeden kívül? Csak kellene lennie pár barátnak, akikkel a félelmeidet meg tudod beszélni.
A szüleid olyanok amilyenek, de a férjeddel is komoly gond lehet, ha ilyesmi benne felmerül.
Te 26 évesen, férjezetten, külön lakva a szüleitektől, kvázi engedélyt/hozzájárulást kérnél szüleidtől, hogy gyereket vállalhass?
Őszintén mondom: ne vállalj. Lelkileg nem vagy rá készen.
Viszont el kéne menned pszichológushoz, amit természetesen a férjednek mondjál meg, de a szüleidnek semmiképpen se. Amíg a pszichológus nem tesz rendbe, ne vállalj gyereket.
Bár az is lehet, hogy ismét egy ordas nagy kamut olvasunk...
Szerintem guglizz ra a konzervativ szora mert fogalmad sincs mit jelent.
Masik ezt nem szokas elore bejelenteni a szuloknek.
Harmadik, amig ilyen szinten befolyasolni tudnak addig ne gyereket valallj hanem pszichologust keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!