Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy babát szeretnék?
Nagyon konzervatívak a szüleim és nem tudom, hogy készítsem fel őket erre az egészre.
Tudom, hogy kiakadnának
26/N
Szerintük én ehhez túl fiatal vagyok és ezzel tönkreteszem a karrierem….
Az esküvőnél is ugyanez volt
Ez nem konzervatívitás, hiszen házasságban szülnél, szimplán gondolom utálják a párod.
Nincs ezen mit bejelenteni. Akarod évekig hallgatni, ha nem jön össze? Egyáltalán ilyen szülőkkel miért tartod a kapcsolatot?
Valószínűleg nem tudja anyám feldolgozni, hogy elköltöztem és egyedül maradtak
Nyilván nem akarom halogatni..
Azért mert rajtuk és a férjemen kívül senkim sincsen
Valahogy nem tudom elképzelni amint egy konzervatív szülő abortuszra küld.
Én továbbra is tartom hogy ezt nem a szülőkkel kell előre megbeszélni.
Majd ha 8-10 hetes terhes leszel akkor elmondod nekik
Milyen karriert tennél tönkre...???
Az egyik barátnőm orvos, és van NÉGY gyereke...
A Nobel-díjas kutatócsoportban dolgozó Ürge-Vorsatz Dianának HÉT gyermeke van...
A helyedben kicsit szüneteltetném a kapcsolatot anyámékkal...
Ez egyszerűen BETEG gondolat. Semmi köze a konzervatizmushoz. Nem is értem, mi alapján gondolod ezt konzervatívnak...
Az pont az ellenkezője lenne! Ha azt akarnák, hogy maradj otthon és nevelj háziasszonyként-anyukaként 4-5 gyereket.. .Na _ez_ konzervatív.
Hát..ööö..ha még ennyire függsz a szüleid véleményétől, akkor fel vagy készülve érzelmileg egy babára?
Vagy majd kiírod egy év múlva, hogy anyám cumit szeretne a baba szájába dugni, de én ujjszopás párti vagyok, mit tegyek..?
Csak úgy tudom elképzelni, hogy a szüleid elvei szerint nekik kéne a legfontosabbnak lenniük nálad, de ebbe belerondított, hogy férjhez mentél. Ha még gyereked is lesz, akkor végképp hátra kerülnek a sorban. Így sem uralják az életed, ne légy feszült a várható véleményük miatt.
Szerintem akkor beszélj erről, ha már biztos a terhesség és orvos szerint is rendben vagy. De utána ne kezdj el náluk pitizni, hogy megbocsássák a döntéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!