Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Máshogy viszonyulnak a nagyobb...

Máshogy viszonyulnak a nagyobbik gyerekemhez mióta megszületett a kicsi és haza jöttünk a kórházból. Kihez forduljak segítségért?

Figyelt kérdés
Hova forduljak segítségért? Tudom és érzem , hogy ez nem normális. 6 éves volt a nagy fiam mikor megszületett a kicsi. Imádom a gyerekeimet, meghalnak értük nagyon szeretem őket. De valami történt velem. Mikor megszületett a kicsi nem volt semmi baj. Alig vártam ,hogy haza jöjjunk a kórházból és együtt legyünk. Aztán mikor megérkeztünk és megláttam a nagy fiamat valami bekattant, máshogy nem tudok fogalmazni. Mint ha nem is az enyém lenne. Szeretem de nem tudok hozzá úgy viszonyulni ahogy kellene. Undorító,hogy ezt írom mint anya de ez az igazság és nagyon bánt. Őt sem akarom bántani!! Egyszerűen kerülöm a társaságát. Igyekszem programokat csinálni vele és többet foglalkozni vele. Bele gondolni abba , hogy mit érezhet a kicsi szíve. Nem akarom,hogy szomorú legyen. Boldogságot ész szeretetet akarok senkit adni. De van bennem egy fal felé. Tudom ,hogy ez nem normális! Voltam házi orvosnál , hogy mit tanácsol . Azt mondta , hogy ilyet egy anya nem érezhet és szégyellem el magam. Azt teszem! Nagyon hiányzik mikor nincs itthon, féltem és szeretem. De nem értem miért énekek falat. Nem szeretem amikor megpuszil, vagy megölel mert tehernek érzem. Gyűlölöm magam emiatt. Kérem segítsetek, ki az aki ebben segíteni tud!
2022. aug. 22. 13:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
21%
Itt a kisfiú sorsa megpecsételődött,soha nem lessz úgy szeretve mint a kicsit,sőt ki lessz téve a kívètelezésnek ahogy rengeteg gyerek esik áldozatul,remélhetőleg az apja szeretni fogja és nem tesz különbséget köztük
2022. aug. 22. 17:19
 22/42 anonim ***** válasza:
98%
Feconak sem ártana egy jó pszichiáter. A komplexusokat és a tévképzeteket ma már jól tudják kezelni.
2022. aug. 22. 17:47
 23/42 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, most már, hogy bejelentkeztél a pszichológushoz, ne is olvasd a válaszokat, töröld a kérdésedet a látóteredből az X jellel, mert itt olyan aljas és gyalázatos, goromba, kötözködő, rágalmazó, dilettáns válaszokat nem törölnek a bejelentés ellenére sem, amelyek már a te lelki békédet, és megjegyzem az oldal alapelveit és az emberek közötti alapvető kommunikációs kultúrát is súlyosan károsítják.
2022. aug. 22. 18:08
 24/42 anonim ***** válasza:
81%
Kerüld ezt a dokit.
2022. aug. 22. 22:04
 25/42 anonim ***** válasza:
85%
Feconak elgurult a gyógyszere?
2022. aug. 23. 06:54
 26/42 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is volt olyan háziorvosom amúgy aki csak rámnézett, meg sem vizsgált- erős hasi fájdalmakkal, hőemelkedéssel! húszévesen- elküldött négyfajta szakorvoshoz. A sebészetről rögtön a műtőbe vittek kb. olyan vakbélgyulladásom volt. És ez a k...va máig rendel, már a fél körzet eljött tőle. Kardiológus. Vicc. A gyerekeinek úgy válaszott apát hogy felírta a noteszébe "szőke hajú kék szemű" lett egy iszonyat hülyegyereke, valami Fecó, ..amikor visszamentem hozzá a műtét után ilyen nyálas, kényes hangon kérdezte: hozta a leleteit? mondom nem /b+/ a zárójelentésem!!!

A gyerekorvos meg a férjemmel enyelgett vizsgálat közben, néha. Az évekig nem vette észre hogy allergiás a gyerek nem véletlen van annyi hörgőgyulladása. Egy helyettesítő doki kapásból megmondta:(...OFF vége.bocsánat. Váltsd le a háziorvosod ha ilyen ...

2022. aug. 23. 07:10
 27/42 anonim ***** válasza:
96%
Fecón csak nevetni lehet, olyan egyszerű :D Fingja nincs semmiről, de legalább okoskodni tud.
2022. aug. 23. 09:13
 28/42 anonim ***** válasza:
20%
Ez akkor sem egészséges. Nincs türelmed a nagyobb gyerekhez azt értem,de beteg hogy idegenként tekintesz rá. Becsülendő hogy felismerted a problémát, mindenképp keress szakembert,pszichológust.
2022. aug. 23. 16:12
 29/42 anonim ***** válasza:
26%
Majd ha orvos leszel, 28-as, akkor diagnosztizálhatsz. Addig nem!
2022. aug. 23. 16:14
 30/42 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ez akkor sem természetes, nem vagyok orvos,de idegenként kezelni a gyereked minden csak nem egészséges. Lehet úgy tenni hogy "juj kérdező ez tök normális",de ettől még nem lesz az.Pszichológus pedig nem szitokszó, egy teljesen hasznos dolog én is jártam egyhez ha olyan bajom volt amit nem tudtam egyedül megoldani.
2022. aug. 23. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!