2/21 anonim válasza:
Ha mondjuk alacsony nőtől van, akkor valószínű, hogy az lesz (alacsony), magas nőtől kevésbé valószínű, de lehetséges.
3/21 anonim válasza:
Fater 198centi volt, édesanyám 168 én lettem 178centi.hugom pedig 174...
Unokatesó. 195centi, a felesége 180 az 5 éves lányuk akkora mint tesóm 6éves lánya..
Szerintem szerencse kérdese is.
4/21 anonim válasza:
Tudod, kérdező, minden gyerek kicsinek születik, csak később nő meg.
5/21 anonim válasza:
Ha alacsony növel jön össze és a nő gentikáját örökli igen
6/21 anonim válasza:
Akkor te vagy az az apuka ha már töröltetted a válaszom 😂😂
7/21 anonim válasza:
Viszont arra senki nem gondol, hogy géneket nem csak a szülőktől lehet örökölni, hanem a nagyszülőktől és azoknak a szüleitől is. Tehát lehet mindkettő szülő magas, de ha a gyerek a nagymama génjeit örökölte aki alacsony, akkor alacsony lesz.
8/21 anonim válasza:
6: az enyémet is töröltette. ezek szerint telibe találtunk .:-D
9/21 anonim válasza:
#7: bizony-bizony, a génlottó kiszámíthatatlan!
Volt olyan család, ahol egy dédanyai "botlás" nyomán a dédunokánál előjött egy sötét bőrszín....
10/21 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Simán lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!