Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy magas férfinak lehet...

Egy magas férfinak lehet kicsi gyermeke?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 13:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

#7: ez a Johnny Connor lehet az?

[link]

(elég a nyitó kérdést elolvasni, közel 500 komment van alatta :-D)

2021. febr. 9. 14:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem én voltam aki törölte, azt se tudom hogyan kel DDD.
2021. febr. 9. 14:24
 13/21 anonim ***** válasza:

De te lány vagy fiú vagy?

2021. febr. 9. 14:52
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, és egy alacsony férfinek is lehet magas gyereke.
2021. febr. 9. 15:17
 15/21 Metionin ***** válasza:
100%
Igen. Nem csak az ő génjeit örökli a gyerek hanem a felmenőiét is meg ugye az anya felmenőit is. Nálunk apám 190 cm, én meg 165. Ez van :D
2021. febr. 9. 16:01
 16/21 anonim ***** válasza:
1%

Azért egy apaságit megérne, (nekem egy ilyen helyzetben fix) lehet kakukkfióka...

Szokták bár mondani, (főleg a hölgyikék) hogy :

"azé a gyerek aki felneveli"

meg azt is, hogy :

"a bdos K_rva any.dat azt"

2021. febr. 9. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi? :-) Alacsony.

Igen lehet. Mar nem emlekszem a pontos magyarazatra, de altalaban a nagyszuloi genek szoktak nagyon elojonni. Tehat meg kell nezni az adott gyerek nagyszuleit mindket oldalrol. Gyanakodni az apa csak akkor gyanakodjon, ha minden nagyszulo szep magas es ennek ellenere az o gyereke meg torpike. (24 eves korig novunk szoval turelmesen tessek kivarni)

Apam es anyam inkabb alacsonynak mondhato, batyam szep szal magas ember lett. Sose ertettuk, de nagymamam mindig mondogatta az o apja volt magas ember. (Tehat dedszulok...sot a honfoglalo oseink is befigyelnek.)

A magassag ugyse egy gen es elegge hat ra a kornyezet, a hormonok. A tornaszok kozismerten alacsonyak es nem csak a genetika miatt. A horminzavarosak is alacsonyabbak maradnak stb.

Tehat a magassag semmit nem szamit. Vercsoportot kell nezni, esetleg szem es hajszin (de ez is becsapos lehet) es igen apasagit es kesz. Egy regi statisztika szerint minden 10. gyereknek nem az az apja akit o apjanak hisz.

2021. febr. 9. 23:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet.Ha annyira nem bízol az apaság tisztaságában, akkor lehet tesztet készítetni.Az anya az mindíg biztos.De szerintem, nem éri meg a huza-vona.Ismerek olyan férfit, aki simán felnevelte más gyerekét.Elvállt gyermekes nőt vett el feleségül.
2021. febr. 10. 05:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2021. febr. 10. 07:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Apám 185cm, anyám 176cm, én meg mamára ütöttem és 158cm lettem 😄
2021. febr. 10. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!