Mi a jele az anya kicsi lányának/fiának?
Viccet félretéve, nincs önálló véleménye, amit anyuci mond, az szent. Te, mint a partnere, te csak a második vagy a sorban, anyuci után.
Dobbantanék, ha ezt tapasztalnám.
Nekem van ilyen tapasztalatom. De mivel az exem kiválóan hazudott, ezért nem tudtam, hogy az anyja irányít. Pl összeköltözés. Megmondta neki hogy ha el mer költözni, akkor sose foglalkozik többé vele. De gyógyszert vegyek én a fiának, ha beteg volt.
Ha valami baja volt az anyjának, akkor tutujgatta. Ha én voltam beteg, nem akart zavarni, mert pihenjek. De telefonálni se akart.
Amikor az anyja beszólt, az nem volt baj. Én egyszer visszaszóltam valamit mert nem tetszett a stílusa, lecseszett, hogy miért bántom az anyját.
Szóval, igen: mindig másodhegedűs leszel anyucival szemben, anyuci szent és sérthetetlen, és nem mer neki ellentmondani, bármiről is legyen szó! Ha össze is vesznek, a végén úgyis anyucinak lesz igaza! Az ilyen szülő nem akarja hogy a gyereke fejlődjön, haladjon előre az életben, maga mellett akarja tartani és visszahúzni, anyagi és érzelmi okoból is!
Az anyja a szemem előtt mondta a fiának, hogy te nem költözöl innen sehova egyetem után, mentek a szomszéd házba és itt fogtok élni velünk. Ha gyerekünk lesz, akkor pedig max 20 km-es körzetbe elköltözhetünk. :D
Így szóról szóra. :D Egy ideig lexartam, gondoltam úgyse egyezik bele a drága fia, mert nem adott erre jelet. Aztán rájöttem, hogy de, ez az élet várt volna rám. Ott hagytam őket a fenébe.
Ennek ellenére ritkán telefonáltak viszonylag, heti egyszer csupán, nem szaladt egyből haza mindig, és nem volt neki sem jó véleménye az anyjáról. Mégis a nagy döntésekben fejet hajtott volna neki. Ebből nem kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!