Elengednéd a gyereked így?
Miért nem engedném a lányomat egy "16 éves fiúhoz" - aki max papíron az - egyedül?
Hát nem is értem.
1. mert ne a lány rohanjon a srác után, megalázó
2. mert ne a lány utazzon két-háromórát egy tökidegen városba, mikor a fiúnak pontosan olyan messze van
3. mert tudom, hogy milyen perverz fxokkal van teli a net, akik behülyítik a naiv kislányokat
4. és veled ellentétben még azzal is tisztában vagyok, hogy mit tehetnek a naiv kislányokkal, miután átcsalták magukhoz, amiben az egyszemélyes nemi erőszak még egy nagyon enyhe kimenetel
1). Szerintem a fiút sem engednék el a szülei, ezért csalja magához a lányt. A szülei házához sem vinné el, hanem azt füllentené, hogy egész napos elfoglaltsága van, ne várják ebédre. Nappal elmennének olyan helyre, ahol vígan kettyinthetnek, aztán este felé szépen elbúcsúzna a lánytól.
2). Biztos, hogy a fiú nem huszonéves vagy idősebb, aki csak fiatal husira óhajtozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!