Ebben a vírushelyzetben elengednétek a kamasz gyereketeket a barátaihoz filmet nézni, mézeskalácsot sütni?
Én elengedném!
Ez a bezártság mindenki agyára megy. Én aki utálom a tömegeket, nagyon antiszociális vagyok mégis majdnem elsírtam magam örömömben, mikor 2 hét után betudtam menni a városba valamiért.
Ha nincs idős, krónikus beteg a háznál, szerintem felesleges az ilyen szintű bezárkózás. Gondolom a szüleid is bejárnak, vagy ha homofiszban dolgoznak, akkor is bejárnak vásárolni, ha meg a vásárlást is házhozszállítással intézik, akkor egyrészt szintén "bejöhet" a vírus, másrészt más szempontból kerülnek egészségügyileg kockázatos helyzetbe, meggyengül az immunrendszerük.
De online válaszolók úgysem győzik meg a szüleidet. Én sem fogom.
Kérdés, hogy mit döntesz.
Lázadsz?
Fejet hajtasz?
Középutat választasz, és egy "fodrászhoz megyek" hazugság leple alatt beugrasz pár órára a haverokhoz?
15-18 éves vagy, és a felnőtté válásod egy új szakaszához értél. Eljöttek az első pillanatok, amikor szembe kell állnod a szüleiddel, és esetleg kiállni magadért.
Sok sikert.
F
Nem engedném el, ha nem használnak maszkot. Vagy legalább őszintén mondják meg ha akár csak megfázásuk van valamelyikőjüknek.
Ha van a családodban veszélyeztetett akkor meg szimpla önző vágy a haverozás abban az esetben ha nem fogsz maszkot hordani és utána hazaérve letusolni és ruhát váltani. Ha viszont mindenki makk egészséges a családban akkor is vigyáznék, mert nem tudhatod beteg vagy és és átadod a betegséget a haverodnak akinek viszont van egy cukorbeteg nagyanyja, aki simán belehal stb.
Miért nem süttök együtt mézeskalácsot Zoom-on/Skype-on keresztül, találjátok fel magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!