Ebben a vírushelyzetben elengednétek a kamasz gyereketeket a barátaihoz filmet nézni, mézeskalácsot sütni?
Kedves kérdező.
Együtt érzek veled.Én gond nélkül elengednélek a barátaidhoz.Nem tehetem mert nem vagyok az anyád.Sajnállak kicsit.És mindenkit aki most élve temeti magát mert retteg.
Azt hiszik,ha magukra zárják az ajtót nem érheti őket baj.
Tarts ki🙂
13, 14 szerintem nem nehéz kitalálni. Alap helyzetben nem vagyok oltás ellenes, tbc meg amiket évtizedek óta megkapunk az ok. Az influenzára még sosem oltattam magam, mert eddig mindig keservesen de hamar kihevertem.
Viszont akik ilyen szinten rettegnek, majd az elején rohannak oltatni magukat, amikor még nem is tudjuk hogy van-e hosszú távon mellékhatás. Szerintem erre célzott
Nem.
De pont azért, mert nem akarok már itthon ülni. És minél inkább mászkálunk, annál tovább húzzák a maradjotthont. Csak ezt a sok phasz nem érti.
Most bukja el a világ a pillecukor tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!