Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a gyereked így?

Elengednéd a gyereked így?

Figyelt kérdés
nálam pár évvel fiatalabb barátnőm megismert egy fiút, aki viszont kicsit messze lakik tőle, nagyjából 2,5 óra vonattal. szeretne leutazni hozzá, viszont a szülei nem igazán szeretnék elengedni, szerintük még kicsi, féltik nagyon. barátnőm 14, lassan 15 éves, és reggel menne este jönne is. szerintem ez teljesen okés, nem értem miért szigorkodnak így a szülei. vagy velem van a baj? én gondolom rosszul? ti elengednétek így a gyereketek?

2022. aug. 20. 11:45
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
89%

Na ja. Ennyiből nekem is az jön le, hogy a "barátnőd" nem igazán érdekli a fiút. Akkor hajlandó rá időt szánni, ha helybe megy, amikor ő éppen ráér és kedve van.

Gondolom, azt se kérdezte meg a "barátnőd", hogy mi lenne a program, ha találkoznak. Vagy őt se zavarja, ha a fiú csak szexelni akar?

Szülőként: a lányom legjobb barátnője költözött másik városba. Most, hogy nem találkoznak minden nap, csak online beszélnek, érezhetően eltávolodtak. Mindketten 14 évesek, szó szerint születésük óta ismerik egymást. Így se engedem, hogy egyedül utazzon oda vonattal. Leviszem kocsival, aztán haza. Pont azért, mert benne hiába bízok, ha tudom, hogy mekkora rohadékok a pasik. Ő meg pont egy veszélyes korban van. Arcra, magasságra, és testalkatra egy érett fiatal nő. Agyilag meg gondolkodásban meg mint egy 10 éves. Nagyon szeretne felnőttnek látszani, élvezi, ha a fiúk megnézik. De azzal nem tud mit kezdeni, ha egy 40+ pasi kikezd vele a buszon, vagy feltűnően bámulják a strandon. Úgy akar öltözni, mint egy kiélt 30+ utcalány, de kétségeesik, ha úgy is kezelik. Aztán este mesét néz, hogy el tudjon aludni, és plüsskutya nélkül nem megy sehova.

2022. aug. 20. 12:47
 22/51 anonim ***** válasza:
87%
Hát akkor a verseny után megy szépen bemutatkozni a fiú, aztán lehet nagylányosat játszani. Tiszta nevetséges, hogy 14 éves kis taknyos lány akar menni udvarolni. Hát, hogy ennyire sem becsüli magát, hogy ő fut, rohan a fiú után. Szánalmas, komolyan. Ennyire is lesz tartva, mondjuk. Legyen már egy kis tartás benne. Az meg külön poén, hogy majd ő 14 évesen egyedül, 250km-re, idegen helyre. Persze, legyen, hadd tapasztalja meg, hogy nem működik úgysem, ettől nem lehet megóvni. De attól azért valamennyire igen, hogy így megalázza magát, és lemenjen lábtörlőbe. Ha a csepp lovagnak olyan fontos, akkor felül ő a vonatra. Legalább a verseny után. Ha meg nem, akkor annak már el kellene mondani a lényeget. Oda nem engedném úgy a lányomat, hogy annyira nem volt képes a fiú, hogy eljöjjön először. Pedig 16 évesen jártam én is kéthetente 200km-re. De nyilván a másik héten meg ő jött, és nem volt olyan suttyó, hogy elvárja, hogy elsőre én menjek.
2022. aug. 20. 12:53
 23/51 anonim ***** válasza:
86%

14 éves lányt az ország másik felére egyedül elengedni? Te normális vagy? Mi történt ezzel a világgal? 14 évesen már a világ másik felére akar menni fiózni, aztán meg majd 35 évesen azt mondja, hogy még ráér a szüléssel. Ha egy 14 éves gyereket elengedek így, a törvény előtt is bűnös vagyok gondatlanság miatt. De egy épeszű szülőnek nem kell a törvényt ismernie, hogy ilyen szituba nem engedi a gyereket.

Találkozott egyáltalán a gyerekkel valaha is személyesen? Gondolom nem. A kicscsávónak mocorog a pöcörője és be akarja valahova tenni. Ennyi a történet. A környéken azért nem keres, mert ha bukás van, hamar megtalálják és szülők úgy helyben hagyják, hogy olyant rajzolni sem lehet. Ennek a lánynak a szülei meg sosem találják meg egy vadidegen környéken. Ezért kell neki ez a lány.

Majd ha a gyerek eljön, bemutatkozik és tetszik nekem is, akkor talán beszélgethetnek az udvaron.

2022. aug. 20. 12:56
 24/51 anonim ***** válasza:
83%

Tenyleg nem tudnak manapsag a tinik a sajat varisukban, sulijukban ismerkedni?

Milyen mar egy tavkapcsolat 14 evesen?

Ebhenca korban kezenfigva kell setalni suli utan a parkban.... nem neten keresztül tettetni a kamut...

2022. aug. 20. 12:58
 25/51 anonim ***** válasza:
89%

Nézegesd meg ennél a kérdésnél a válaszokat kérdező!

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2022. aug. 20. 12:58
 26/51 A kérdező kommentje:
utolsó, írtam korábban, hogy már találkoztak igen, sőt, barátnőm olyanokat mesélt, hogy táborban éjszaka smároltak meg ilyenek.
2022. aug. 20. 12:59
 27/51 anonim ***** válasza:
81%
Nem olvastam vissza, elnézést kisasszony!
2022. aug. 20. 13:09
 28/51 anonim ***** válasza:
90%

#26:

Annyira nem lehetett nagy szám, ha a srác nem rohan hozzá az első hétvégén, hanem házhoz rendeli. 🤣

Hidd el: egy szerelmes fiú nem ilyen. Nekem is volt ilyen nyári táboros szerelmem. Elkérte a címem. Gondoltam, majd küld képeslapot. (22 éve volt!) Erre a következő hétvégén ott nyomta a csengőt. 40 km-t tekert biciklivel!

A kis barátnőd lehet, hogy fel tud szállni a vonatra, meg szét tudja tenni a lábát, mert ezekhez elég nagylány.

De azt írd meg, hogy a kis barátnőd hogy tervezi a folytatást? 500 km-t fog utazgatni minden hétvégén? Ettől lesz felnőtt, ha egy hétvégénél tovább tud tervezni, és átgondolja, hogy megéri-e eljátszani a szülei bizalmát egy kis kufircért.

2022. aug. 20. 13:10
 29/51 anonim ***** válasza:
89%
Engem sem engedtek el 15 evesen 200 km-re az akkori tavkapcsolatomhoz, es jol is tettek a szuleim. A srac akkor volt 19, tobbnyire o utazott.
2022. aug. 20. 13:13
 30/51 A kérdező kommentje:
#28 igazad van, próbálom lebeszélni róla, de nem enged. amúgy sem hiszem, hogy nagy kapcsolatot akarna, inkább csak egy kis szórakozást
2022. aug. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!