Elengednéd a gyereked így?
Figyelt kérdés
nálam pár évvel fiatalabb barátnőm megismert egy fiút, aki viszont kicsit messze lakik tőle, nagyjából 2,5 óra vonattal. szeretne leutazni hozzá, viszont a szülei nem igazán szeretnék elengedni, szerintük még kicsi, féltik nagyon. barátnőm 14, lassan 15 éves, és reggel menne este jönne is. szerintem ez teljesen okés, nem értem miért szigorkodnak így a szülei. vagy velem van a baj? én gondolom rosszul? ti elengednétek így a gyereketek?2022. aug. 20. 11:45
11/51 A kérdező kommentje:
én sem tudtam nagyon a részleteket, megkérdeztem barátnőmet, egy táborban találkoztak, viszont a fiú elvileg azért nem tud jönni, mert versenyre készül és minden nap edzése van (??)
2022. aug. 20. 12:21
12/51 anonim válasza:
Akkor úgysem érne rá a csajjal foglalkozni, szóval ügy letudva.
13/51 anonim válasza:
"mert versenyre készül és minden nap edzése van" Akkor sorry, de csak a verseny után találkoznak. Majd ha tud jönni. Ha meg annyit nem ér neki a lány hogy egy napot rászánjon, akkor semmi értelme találkozni.
14/51 anonim válasza:
Ennyire képes lenne lealacsonyodni, hogy ő fut a pasi után? Na ne már...
14 éves a lányom, természetesen se utazni nem engedném egyedül, sem pedig azt hogy ő menjen "udvarolni". Ennek a lánynak semennyi tartása nincs???
15/51 anonim válasza:
"a fiú elvileg azért nem tud jönni, mert versenyre készül és minden nap edzése van"
- Szóval van ideje egy napot a lánnyal tölteni, de utazni nem? Vagy mielőtt a barátnőd jön, kora reggel elmegy edzeni, utána visszamegy este is edzeni?
Rizsa.
De furcsa, hogy ez magadtól nem tűnik fel...
17/51 anonim válasza:
Fordítok: A kis kandúr úgy gondolja, fizesse a csaj az utat, nehogy már neki kelljen.
18/51 A kérdező kommentje:
igen, én is mondtam neki már, hogy ez nem ér ennyit, de hajtogatja, hogy de, márpedig ő megy, igy úgy amúgy. hiába mondom neki, hogy semmit nem jelent a fiúnak, nem hiszi és én vagyok a hülye
2022. aug. 20. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!