Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a gyereked így?

Elengednéd a gyereked így?

Figyelt kérdés
nálam pár évvel fiatalabb barátnőm megismert egy fiút, aki viszont kicsit messze lakik tőle, nagyjából 2,5 óra vonattal. szeretne leutazni hozzá, viszont a szülei nem igazán szeretnék elengedni, szerintük még kicsi, féltik nagyon. barátnőm 14, lassan 15 éves, és reggel menne este jönne is. szerintem ez teljesen okés, nem értem miért szigorkodnak így a szülei. vagy velem van a baj? én gondolom rosszul? ti elengednétek így a gyereketek?

2022. aug. 20. 11:45
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
90%
Ja meg ha lekési az utolsó vonatot - döccentés közben nem feltétlen az jár a fejében, hogy mingyá meg az ic! - akkor hol éjszakázik? Van kocsija apukának hogy el tudjon érte menni?
2022. aug. 20. 13:14
 32/51 anonim ***** válasza:
30%

Szánalmas hogy ennyi egysejtű ember él a földön komolyan...

14 éves. Mi a fenét akar egy pasastol??

2022. aug. 20. 13:34
 33/51 anonim ***** válasza:
88%

Biztos, hogy nem engedném el. Először is én vagyok az anyja ha nem akkor nem. Elég szomorú, hogy nincs a barátnődnek elmagyarázva, hogy ez milyen veszélyeket rejt. A másik az, hogy nem kellene 14 évesen ilyesfajta "kalandokat" keresnie, majd felnőtt korában ha akar kereshet szexpartnert. Ez nem gyerekeknek való. Elkeserítő, hogy "smárol" először is csòkolòznak. De ezt még meg is értem mert dùlnak a hormonok.

Ha a fiú akar valamit, menjen ő a lányhoz. 14 évesen is felfogtam ésszel, hogy nem járunk udvarolni.

2022. aug. 20. 13:36
 34/51 anonim ***** válasza:
84%

32,

14 éves lányok már biologiai értelemben ivarérettek mindegyiknek meg van az első menstruációja addigra, tehát fiúk érdeklik őket.

A szülő dolga hogy megóvja a fiatal lányt a hormonjaitól, mert bár testileg készen állnak de mentálisan még gyerekek.

2022. aug. 20. 14:07
 35/51 anonim ***** válasza:
93%

"az is rejtély, hogy honnan a bűbánatos francból szedik össze a mai kis 14 éves csirkék a több száz kilométerre élő kiskakasokat?"

Ezt most komolyan kérdezed internettel a kezedben?...

2022. aug. 20. 14:28
 36/51 anonim ***** válasza:
92%

Ha a srác komolyan gondolná, akkor azt mondta volna: "most versenyre készülök, minden nap edzésem van, de x. dátumtól kezdve bármikor tudok menni, felmegyek, találkozunk, szülőknek bemutatkozom."

Aza kifogás hogy "minden nap versenye van" ha ez tényleg így van, akkor a lánnyal találkozgatni se érne annyira rá stb...

2022. aug. 20. 14:28
 37/51 anonim ***** válasza:
92%

"barátnőm 14, lassan 15 éves, és reggel menne este jönne is. szerintem ez teljesen okés"

Miért is lenne teljesen okés? Milyen gyakran és milyen távokat utazgat ez a kiscsaj önállóan, hogy ekkora önállóságot kinézel belőle? (Hogy mást ne is kérdezzek egyelőre...)

2022. aug. 20. 14:30
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy sem hiszem, hogy nagy kapcsolatot akarna, inkább csak egy kis szórakozást"

Ez vajon mit jelent egy 14 éves kiscsaj esetében...? Ha már ekkor lemond a szerelemről és megelégszik "egy kis szórakozással", mi lesz később?...

2022. aug. 20. 14:35
 39/51 anonim ***** válasza:
86%

Nem engedném.

Én 16 voltam mikor neten megismertem valakit, ő jött hozzánk egy idő után

2022. aug. 20. 14:44
 40/51 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell elhívni egy kislányt "eggy kis szórakozásra.

Szülő jól teszi hogy nem engedi.

2022. aug. 20. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!