Elengednéd a gyereked így?
Még csak véletlenül sem engedném.
Igen, veled van a baj, gyerekként gondolkodsz még te is.
35N
Én 16 évesen jöttem össze a férjemmel. 200 km volt köztünk. Először ő jött fel, bemutatkozott a szüleimnek, és mikor látták anyuék, hogy rendes fiú és nem a zuhanysapkás gyilkos, akkor onnantól engedték.
Persze ez nagyban függ attól is, hogy mennyi idős sráccal jött össze, az én kedvesem akkor 18 éves volt.
Illetve anyu mindig kikísért a pályaudvarra, és átszállásos vonatnál mindig hívnom kellett amikor átszálltam a másik vonatra.
Én úgy gondolom, hogy tiltással csak hazugságra nevelnek a szülők, mindenkinek jobb, ha ezt megbeszélik.
Természetesen nem engedném. A fiú jöjjön először. De az is rejtély, hogy honnan a bűbánatos francból szedik össze a mai kis 14 éves csirkék a több száz kilométerre élő kiskakasokat?
Internet? Ennyire nincs már való világ, suli utáni bandázás? Fagyizás, aztán villanyoltásra hazaérni? Szomorú és szánalmas, hogy van annyi ember a földön, de a közelebbivel meg sem próbáltok ismerkedni, csak a netet, telefont bújjátok, és hát annyira szerelmesek lesztek egy idegenbe(aki lehet nem is 16 éves srác, hanem egy kopaszodó, kövér 60 éves istenbarma), hogy 500 km-eket utaztok miatta.
Kinek kellene észhez teríteni ezeket a kölyköket?
Első szabály:
Mielőtt találkozna bárkivel a netről, többször beszéljenek videóhívásban!
Második: MINDIG nappal, jól ismert környezetben, forgalmas helyen találkozzanak először.
Azt meg csak női büszkeségből se tegye, hogy kb 250 km-re helybe viszi a puncit. 🤦 Ha a pasi akar valamit, igenis utazzon ő!
Meg egy gyors kérdés: oké, egyszer randiznak, minden csodás, a srác se kamus, és nem csak dugni akar. Hogyan tovább? Minden hétvégén utazgatnak egymáshoz? Ezt ki fogja fizetni? Vagy azt hiszi, hogy az kapcsolat, ha évente kétszer találkoznak?
A szülei meg azért szigorkodnak, mert rengeteg kis hülye naiv libát be lehet szédíteni a neten, aztán azt se tudja, hogy kivel beszélget. Utána meg megerőszakolva, bedrogozva ébred egy külföldi kupiban. Szerinted az a sok gyerek, aki eltűnik, és sose kerül elő, az hol van most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!