Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a gyereked így?

Elengednéd a gyereked így?

Figyelt kérdés
nálam pár évvel fiatalabb barátnőm megismert egy fiút, aki viszont kicsit messze lakik tőle, nagyjából 2,5 óra vonattal. szeretne leutazni hozzá, viszont a szülei nem igazán szeretnék elengedni, szerintük még kicsi, féltik nagyon. barátnőm 14, lassan 15 éves, és reggel menne este jönne is. szerintem ez teljesen okés, nem értem miért szigorkodnak így a szülei. vagy velem van a baj? én gondolom rosszul? ti elengednétek így a gyereketek?

2022. aug. 20. 11:45
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
91%

Még csak véletlenül sem engedném.

Igen, veled van a baj, gyerekként gondolkodsz még te is.

35N

2022. aug. 20. 11:50
 2/51 anonim ***** válasza:
94%
A kerdező maga a baratnő... 😁
2022. aug. 20. 11:51
 3/51 anonim ***** válasza:
92%

Én 16 évesen jöttem össze a férjemmel. 200 km volt köztünk. Először ő jött fel, bemutatkozott a szüleimnek, és mikor látták anyuék, hogy rendes fiú és nem a zuhanysapkás gyilkos, akkor onnantól engedték.

Persze ez nagyban függ attól is, hogy mennyi idős sráccal jött össze, az én kedvesem akkor 18 éves volt.

Illetve anyu mindig kikísért a pályaudvarra, és átszállásos vonatnál mindig hívnom kellett amikor átszálltam a másik vonatra.

Én úgy gondolom, hogy tiltással csak hazugságra nevelnek a szülők, mindenkinek jobb, ha ezt megbeszélik.

2022. aug. 20. 11:53
 4/51 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat! #3 azt hiszem 16 éves a fiú
2022. aug. 20. 11:56
 5/51 anonim ***** válasza:
97%
Jöjjön a fiú először!
2022. aug. 20. 11:58
 6/51 anonim ***** válasza:
96%
A "kicsit messzire" lakó fiú pont olyan távolságra lakik a lánytól, mint fordítva. Őt mi akadályozza meg abban, hogy vonatra szálljon és utazzon..?
2022. aug. 20. 11:58
 7/51 anonim válasza:
98%
Jöjjön először a fiú, szülőket, rokonságot, lakhelyet lecsekkolnám, dehogy engedném el így az ennyi idős lányomat és engem sem engedtek.
2022. aug. 20. 12:04
 8/51 anonim ***** válasza:
94%
Milyen az már hogy a csaj szaladgál a fiú után? Tisztelje meg már a lányt azzal hogy ő megy először a lányékhoz...
2022. aug. 20. 12:10
 9/51 anonim ***** válasza:
83%

Természetesen nem engedném. A fiú jöjjön először. De az is rejtély, hogy honnan a bűbánatos francból szedik össze a mai kis 14 éves csirkék a több száz kilométerre élő kiskakasokat?

Internet? Ennyire nincs már való világ, suli utáni bandázás? Fagyizás, aztán villanyoltásra hazaérni? Szomorú és szánalmas, hogy van annyi ember a földön, de a közelebbivel meg sem próbáltok ismerkedni, csak a netet, telefont bújjátok, és hát annyira szerelmesek lesztek egy idegenbe(aki lehet nem is 16 éves srác, hanem egy kopaszodó, kövér 60 éves istenbarma), hogy 500 km-eket utaztok miatta.

Kinek kellene észhez teríteni ezeket a kölyköket?

2022. aug. 20. 12:11
 10/51 anonim ***** válasza:
94%

Első szabály:

Mielőtt találkozna bárkivel a netről, többször beszéljenek videóhívásban!

Második: MINDIG nappal, jól ismert környezetben, forgalmas helyen találkozzanak először.

Azt meg csak női büszkeségből se tegye, hogy kb 250 km-re helybe viszi a puncit. 🤦 Ha a pasi akar valamit, igenis utazzon ő!

Meg egy gyors kérdés: oké, egyszer randiznak, minden csodás, a srác se kamus, és nem csak dugni akar. Hogyan tovább? Minden hétvégén utazgatnak egymáshoz? Ezt ki fogja fizetni? Vagy azt hiszi, hogy az kapcsolat, ha évente kétszer találkoznak?

A szülei meg azért szigorkodnak, mert rengeteg kis hülye naiv libát be lehet szédíteni a neten, aztán azt se tudja, hogy kivel beszélget. Utána meg megerőszakolva, bedrogozva ébred egy külföldi kupiban. Szerinted az a sok gyerek, aki eltűnik, és sose kerül elő, az hol van most?

2022. aug. 20. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!