Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem sz@rul magam?

Jogosan érzem sz@rul magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18f.

Édesanyám sajnos nagyon buta. De én ennek ellenére nagyon szeretem őt.

Nagyon fiatal még, 40 éves sincs, de nagyon beteg.

Annyira, hogy kb. amikor itthon vagyok, akkor mindent segíteni kell neki. Fürdés, stb. 2 lépés nehezére esik, hogy elsétáljon a székről a hűtőig kivenni valamit.

Nem is ezzel van a bajom, hogy segítenem kell neki ennyire extrémen, hanem azzal, hogy sokszor ordibál velem és olyanokat is a fejemhez b@szott már nem egyszer, hogy inkább ne szült volna meg engem.

Valamint egyszer elmondtam neki a terveim, és annyit kaptam, hogy majd kíváncsi lesz, hogy amikor csöves vagyok ... Stb..

Régebb óta gondolkozom az öngyilkosságon.

Sokminden van, amit nem is szeretnék leírni, igazából annyi lenne csak a kérdésem, hogy ez normális, hogy ez miatt nincsen életkedvem és depressziós vagyok valamint egyre jobban nem akarok élni?

(Iskola pszichológus állapította meg a depressziót, mielőtt belém köt valaki)

Hogy mondjak egy konkrét példát is.: Elgurul nála valami és elkezd olyan vádakkal vádolni, amik teljesen alaptalanok és jön az, hogy én minden vagyok... Stbstbstb.

2022. aug. 19. 16:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
53%
Osztán hogy akarsz öngyilkos lenni, gyerek? Nem igaz, hogy nincs melletted egy épeszű felnőtt! Legalább egy tanár vagy iskolapszichológus! Semmi ép rokonod?
2022. aug. 20. 10:48
 32/39 anonim ***** válasza:
24%
Augusztus 20-án a tanárok meg az iskolapszichológusok (is) szabadságon vannak.
2022. aug. 20. 10:51
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
A jövő héten már bent vannak az iskolában.
2022. aug. 20. 11:00
 34/39 anonim ***** válasza:
76%
Egyaltalán nem biztos. Tudok olyan iskoláról, ahol csak pénteken kezdenek.
2022. aug. 20. 11:02
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Addig tán tud várni az öngyilkossággal!
2022. aug. 20. 11:25
 36/39 anonim ***** válasza:
76%
Nem biztos... Ma többen is próbálkoznak vele, ahogy elnézem, lehet, hogy ő is köztük van...
2022. aug. 21. 21:11
 37/39 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék meghalni. Máshogy szeretnék élni. Nyugodtan..

Ha már sosem élhetem azt az életet, amire vágytam akkor is legalább élek. :/

2022. aug. 21. 21:41
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Na jól van, ez már jobban hangzik!

Aludd ki magad rendszeresen, egyél-igyál, törődj magaddal, hogy jól érezd magad a bőrödben, akkor lelkileg is mindjárt más színben látod a világot. :)

2022. aug. 21. 21:45
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
De még élheted, senkiért, még a tulajdon anyádért se vagy köteles tűrni a szemétkedést. Ha megérted, hogy nem veled van a gond, és igenis van az a pont amikor magadat kell előtérbe helyezni vele szemben, akkor rendben leszel. Családtagot ápolni nehéz. Rosszindulatú, sőt gonosz családtagot- még ha a betegsége miatt is ilyen, meg pokoli nehéz. Nme tudom mi anyukád betegsége, de ha időszakosan is, jó lenne ha más gondozná, nem te. Jóformán gyerek vagy, nem neked kéne ekkora terhet cipelni.... Rokonok, apád akárki is odatehetné magát, vagy átmenetileg beteget gondozó intézetet kell keresni, mielőtt te is beleroppansz. Olyasmit mint az házi segítségnyújtás, vagy nárcisz ház.. és szerintem anyukádnak se ártana ha pszichológus kezelné.
2022. aug. 21. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!