Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem sz@rul magam?

Jogosan érzem sz@rul magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18f.

Édesanyám sajnos nagyon buta. De én ennek ellenére nagyon szeretem őt.

Nagyon fiatal még, 40 éves sincs, de nagyon beteg.

Annyira, hogy kb. amikor itthon vagyok, akkor mindent segíteni kell neki. Fürdés, stb. 2 lépés nehezére esik, hogy elsétáljon a székről a hűtőig kivenni valamit.

Nem is ezzel van a bajom, hogy segítenem kell neki ennyire extrémen, hanem azzal, hogy sokszor ordibál velem és olyanokat is a fejemhez b@szott már nem egyszer, hogy inkább ne szült volna meg engem.

Valamint egyszer elmondtam neki a terveim, és annyit kaptam, hogy majd kíváncsi lesz, hogy amikor csöves vagyok ... Stb..

Régebb óta gondolkozom az öngyilkosságon.

Sokminden van, amit nem is szeretnék leírni, igazából annyi lenne csak a kérdésem, hogy ez normális, hogy ez miatt nincsen életkedvem és depressziós vagyok valamint egyre jobban nem akarok élni?

(Iskola pszichológus állapította meg a depressziót, mielőtt belém köt valaki)

Hogy mondjak egy konkrét példát is.: Elgurul nála valami és elkezd olyan vádakkal vádolni, amik teljesen alaptalanok és jön az, hogy én minden vagyok... Stbstbstb.

2022. aug. 19. 16:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%
Én megmondanám neki hogy akkor gondoskodjon magáról, engem meg felejtsen el.. mossa az a retkes seggét akivel tud normálisan beszélni
2022. aug. 19. 19:05
 12/39 anonim ***** válasza:
16%
"(Iskola pszichológus állapította meg a depressziót, mielőtt belém köt valaki)" Nem kötözködésből, de neki, mivel nem orvos, semmi joga diagnosztizálni, tovább kéne küldenie igazi dokihoz, aki segíthet is rajtad.
2022. aug. 19. 19:13
 13/39 anonim ***** válasza:
84%
Befejezted már az iskolát? Gimnázium vagy szakmád is van? Munkába kell állni és kibérelni egy vacak kis lukat, de tőle el. És hátra se nézni, nem vagy abban a helyzetben, hogy ápolni tudd, magadról kell gondoskodnod. Ha még iskolába jársz, akkor kérd a családsegítő ás a háziorvos segítségét, hogy valamilyen szociális segélyhez jusson. Mi a baja? Az, hogy önellátásra képtelen, nem butaság.
2022. aug. 19. 19:25
 14/39 anonim ***** válasza:
23%

"neki, mivel nem orvos, semmi joga diagnosztizálni, tovább kéne küldenie igazi dokihoz, aki segíthet is rajtad"

Egy csomó embernek nincs szüksége orvosra, csak pszichológusra. A pszichológus is tudhat segíteni. Azokat küldi tovább, akiken látja, hogy nekik nem fog tudni segíteni.

2022. aug. 19. 19:58
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

"van-e mód anyukádat agyilag leszázalékoltatni, mert az őrültség jeleit mutatja, és neked el kell tartanod kettőtöket, nem tudsz 24 órában rá felügyelni"

Miért? Ha leszázalékolják, azzal megoldódik a felügyelete?

2022. aug. 19. 20:00
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Olvass tovább, idősek otthona a folytatás.
2022. aug. 19. 20:09
 17/39 anonim ***** válasza:
0%
Itt az esti troll.
2022. aug. 19. 20:10
 18/39 anonim ***** válasza:
96%
Mert ha valaki nem ért egyet az eddigi válaszolókkal, azt fel kell címkézni, hogy troll, és el van intézve, ugye? Ez aztán a vitakultúra...
2022. aug. 19. 20:20
 19/39 anonim ***** válasza:
68%
" A pszichológus is tudhat segíteni." Mondjuk ha nem lennének öngyilkossági gondolatai a kérdezőnek, még igazat is adnék neked, de így nem. Ez már nem pszichológusi hatáskör.
2022. aug. 19. 20:26
 20/39 anonim ***** válasza:
Szerintem azért írta mert napokban sok a hasonló.
2022. aug. 19. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!