Anyám folyton a képembe vágja, hogy nem szeretne majd unokázni? Miért? Normális ha elutasító egy nagyszülő?
Most várom a babámat. Jelenleg az anyukámékkal élek, mert a párom a munkájából kifolyólag sokat van külföldön. Már nézeget helyhez kötött állásokat is itthon, nem fog örökké így maradni. A lakás, amiben lakni fogunk pedig felújítás alatt áll. Tehát, anyukámmal, apukámmal és a tesómmal vagyok itthon. Nem tudjuk, hogy készen lesz-e a lakásunk decemberre, amire a kisfiamat várom.
Anya naponta mondja, hogy most lett nyugdíjas, nem álma unokázni napi 24-ben, ha el is költözünk; akkor sem akar naphosszakat a gyerekre vigyázni, kicsit élni szeretne. Az a helyzet, hogy én nem is kértem ezeket tőle. De mégis olyan elutasító velem. Rengetegszer kiemeli, hogy heti egyszer itt lehet az unoka pár órára, de nem akarja helyettem nevelni.
Nekem ezek szörnyen esnek, mert első baba, tele vagyok bizonytalansággal és még az anyámtól is az elutasítást kapom. Lassan bűnnek érzem, ha majd bármi kis segítségre lesz szükségem.
"Szerintem egy lánynak meg pont az anyjára van szüksége ilyen helyzetben."
Gyereket a felnőtt nők vállalnak, nem a lányok. És nem az anyjukra, hanem a párjukra van szükség. Ő csinálta neked a gyereket, nem az anyád.
Menj addig albérletbe, amíg a saját nincs kész. Egyértelmű, hogy anyukád attól fél, odababázol hozzájuk.
Dolgozok. Még most is. Majd ha már nehéz lesz, akkor abbahagyom. Miért ne dolgoznék? Nem vagyok tini, ha erre akartatok kilyukadni.
Albérlet-> épp kiadásban vagyunk. Ha elrottyantom kaucióra meg bérleti díjra a pénzt, kevesebb mehet a lakásra.
De el fogok költözni, ne izguljatok ezen. Én sem ezen izgulok, hanem azon, hogy bántanak ezek a megjegyzések az anyámtól.
14
Nem mi izgulunk ezen, hanem az anyád.
Nem kell a segítsége, ha ő nem akarja. De majd ajövőben ne várja el azt, hogy az unokájával lehessen!
Én is egyedül nevelem a kislányom, mert meghalt az anyja és nem számíthattam anyámra sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!