A fiam hazahozott egy házas, gyerekes nőt?
Sziasztok!
Adott az alábbi szituáció. A felnőtt nagyfiam (26 éves) megismerkedett egy lánnyal (23 éves), akinek van egy 2 éves kislánya és férje. A válásuk folyamatban van. A lány odaköltözött a picivel együtt a fiamhoz. Látom, hogy boldoggá teszi a fiamat, egyébként dolgos, házias lány. Otthon ellátja a háztartást, főz, mos, takarít. A kislánynak is jó anyukája. Egyetemen tanul, mellette főállásban dolgozik, a pici bölcsis.
A személyiségéről nem tudok sokat mondani. Vannak furcsaságai és sokat szomorú, családja nincs, rengeteget bántották. Összességében értelmes, okos, talpraesett, mindent elintéz és megold. A fiamat a tenyerén hordozza.
És itt jön a DE. Mégis valahogy nem tudom teljes szívemből elfogadni. Nem keresem benne a hibákat, nem mutatom előtte, hogy bármi problémám lenne vele, de mégsem tetszik nekem ez a helyzet. Ilyen fiatalon válni...A faluban is mindig kapom a kellemetlen kérdéseket, hogy. fiamé-e a gyerek. Olyat is hallottam vissza, hogy a fiamé lehet a kislány, ezért ment tönkre a korábbi kapcsolata. Ez természetesen nem igaz, mire megismerte az új leányzót, már régóta nem volt senkije. Ezek zavarnak, meg hát mi van, ha csak ilyen megalázkodónak mutatja magát, közben pedig majd kisemmizi a fiamat? Vagy neki is esetleg gyereket csinál aztán otthagyja?
Ha van egy kis esze a fiadnak, minimalizálja veled a kapcsolatot, mert borzasztó rosszindulatú nő vagy.
A lány semmi mást nem tett, mint kilépett a szr kapcsolatából. Inkább most, mint 20 évig öljék egymást a férjével és nyoorítsák meg a gyereküket.
Jelentettem, mert kamu.
Az esküvő előtt elhagyja a tökéletes ex, a csaj 500-at keres.
A hozzád hasonló mesélők miatt nem lehet már lassan semmit sem kérdezni.
Írjál regényt, ha mesélhetnéked van, én is azt teszem, de nem ide pötyögöm a kitalációimat.
Neked nem is kell úgy tekinteni rá, mint az unokádra! A fiad szereti és gyerekkel elfogadja.
Az elején aggódós anyának tűntél, most egy rosszindulatú vén kvn, mint amik a faluba laknak, már bocs!
A volt nőjét minek fogadja vissza, amikor lelépett a fszb?
Minden csoda 3 napig tart!
Majd megszokják a falubeliek meg a családtagok is, hogy a fiad azzal a lánnyal van és kész.
Nekik legyen jó.
Ha a fiadat nem zavarja, hogy más gyerekét neveli, hát mást főleg ne zavarjon, mert ez csak rájuk tartozik!
A falu mindig jobban tudja mikor hol hogy ismerkedtek meg, ezt nem kell meghallani,
Te csak annyit reagálj, nagyon jól megvannak, szeretik egymást és boldogok, a kisgyermek is egy tündér, szuper minden. Viszlát
Nincs botrányos válás, se balhés kapcsolat, azt majd ők megvívják egymással, nem tartozik másokra.
Vannak cifrább kapcsolatok is nyugodj meg.
Nem titkolta a gyerekét a fiad elől, nem tagadja le, tanul dolgozik, szorgalmas, nem tudsz rá rosszat mondani. Lehetne kihasználósabb, követelőzőbb, lehetne ribi is ilyen fiatalon. De látod, komoly felfogású és tesz is érte, örülj ennek.
Az meg, hogy nagyobb lakást akar szintén azt jelzi, vannak tervek célok, feljődni akar és nem megrekedni valahol.
Hagyd őket, elég okosak az élethez már.
Ok, értelek előbb fizesse ki a tartozásait, majd azután spóroljon és vegyen nagyobbat, ez is egy út.
Az egy dolog, hogy a sztori kamu.
Az egy másik dolog, hohy a szülő ne nagyon szóljon bele a fia életébe.
De könyörgöm, ne legyünk már álszentek, hadd ne kelljen már tapsikolnia azért, hogy a fia nevelheti majd más ember gyerekét. Én se örülnék neki, mégha próbálnék hozzá jópofát is vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!