Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam hazahozott egy házas,...

A fiam hazahozott egy házas, gyerekes nőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott az alábbi szituáció. A felnőtt nagyfiam (26 éves) megismerkedett egy lánnyal (23 éves), akinek van egy 2 éves kislánya és férje. A válásuk folyamatban van. A lány odaköltözött a picivel együtt a fiamhoz. Látom, hogy boldoggá teszi a fiamat, egyébként dolgos, házias lány. Otthon ellátja a háztartást, főz, mos, takarít. A kislánynak is jó anyukája. Egyetemen tanul, mellette főállásban dolgozik, a pici bölcsis.

A személyiségéről nem tudok sokat mondani. Vannak furcsaságai és sokat szomorú, családja nincs, rengeteget bántották. Összességében értelmes, okos, talpraesett, mindent elintéz és megold. A fiamat a tenyerén hordozza.

És itt jön a DE. Mégis valahogy nem tudom teljes szívemből elfogadni. Nem keresem benne a hibákat, nem mutatom előtte, hogy bármi problémám lenne vele, de mégsem tetszik nekem ez a helyzet. Ilyen fiatalon válni...A faluban is mindig kapom a kellemetlen kérdéseket, hogy. fiamé-e a gyerek. Olyat is hallottam vissza, hogy a fiamé lehet a kislány, ezért ment tönkre a korábbi kapcsolata. Ez természetesen nem igaz, mire megismerte az új leányzót, már régóta nem volt senkije. Ezek zavarnak, meg hát mi van, ha csak ilyen megalázkodónak mutatja magát, közben pedig majd kisemmizi a fiamat? Vagy neki is esetleg gyereket csinál aztán otthagyja?

2022. aug. 15. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
95%

#48 pedig hihető, lehet alapdiplomája van, és kifogott egy jól alkudható szoftvertesztelő/fejlesztő állást, nem tudjuk, mivel foglalkozik. 500 nettó simán alapfizu, ráadásul ő az 500-at bevételnek írta, nem tudjuk, mennyi a gyerektartás.

#50 pedig hidd el, meg fogja tenni. És akkor fog utoljára szóba állni vele a fia. Én anyám is kiutált mellőlem nőt, aztán "milyen boldogtalan a kisfiam" alapon lenyomoztatta testvéremmel az exem, hogy hol lakik, lenne-e kedve találkozni velem. Ki is adtam az útját. Mármint a csajnak is meg anyámnak is.

2022. aug. 15. 15:31
 52/83 anonim ***** válasza:
82%
47, sajnos tovább olvastam. Kérdező, végtelenül undorító, szánalmas és szívtelen vagy, ha nem változtatsz el fogod marni a saját fiad is magadtól ...
2022. aug. 15. 15:34
 53/83 anonim ***** válasza:
94%
Anyósom is ezt csinálta a kapcsolatunk elején. Csak nekem se gyerekem, se exférjem, csak fiatalabb vagyok 10 évvel mint a férjem. Minden sz@rt kitalált, hogy szakítsunk. Ettől függetlenül összeházasodtunk, és úton van a kisfiunk. Anyósom nem tud az unokájáról. 2 éve a saját fiáról sem, azt se, hogy él-e még. Ugyanolyan gusztustalan ember, mint te vagy, kérdező. Remélem ugyanígy jársz majd a fiaddal. :)
2022. aug. 15. 15:42
 54/83 anonim válasza:
91%
Az, hogy kivel van együtt a fiad csak az ő dolga. Nem a tied.
2022. aug. 15. 15:48
 55/83 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, felnőtt ember vagy, hogy nem tudtad megtanulni letojni, ki mit mond?

Egyébként örülj, hogy egy szorgalmas, normális nőt fogott ki a fiad, nem olyat, aki a nunáját vakarja... Jó, a gyerek apjával nem jól választott, és? A tökéletes házasság látszatát keltve inkább legyen a gyerek mentális beteg?

2022. aug. 15. 17:03
 56/83 BlackSword ***** válasza:
90%
A faluban mindig mindnki jobban tud mindent rólad saját magadnál... köszönsz a postásnak, mert egy suliba jártatok, vagy kollegád... de már egyből csalod az urad... meg ilyenek...
2022. aug. 15. 17:24
 57/83 anonim ***** válasza:
96%

"Vagy neki is esetleg gyereket csinál aztán otthagyja?"

Ezt nem gondolod komolyan, ugye? 23 éves nők hobbija a gyerekgyűjtés, jelige: mindegyiket más apától!

Volt ilyen anyósban részem: undorító. ...és ne hidd, hogy a fiad és a nő nem érzi, hogy érzel..a szavaknál a gesztus, mimika, testbeszéd beszédesebb.

Szerintem magad alatt vágod a fát, ha a fiad téged választ, megérdemlitek egymást.

2022. aug. 15. 18:47
 58/83 anonim ***** válasza:
2%
Kérd tőle a DNS tesztet. Ha kiderül hazudott, és nem a fiadé a gyermek, akkor lehet ő is rájön arra, hogy nem kellett volna vele összejönni.
2022. aug. 15. 18:51
 59/83 anonim ***** válasza:
97%

A visszamaradott falu, veled együtt.

Figyu, a fszom sem fogadna vissza egy olyan nőt, aki az esküvő előtt szó nélkül lelép. Aztán meg dörgölőzne vissza, miután a többi kannak nem kellett.Ló helyett a szamár is jó lenne már neki. Erre tanítottad a fiad, hogy hogyan kellene neki becsicskulni? Milyen anya vagy te? Egyébként meg nem neked kell a lánnyal élned, szóval ne szólj bele. Majd a fiad tudja, hogy mi a jó neki. Nem pelenkás már, hogy a seggét is kitöröld megint.

2022. aug. 15. 18:53
 60/83 anonim ***** válasza:
92%
58as, nem a nő mondja, hogy a kérdező fia az apja, hanem a rosszindulatú pletykások...
2022. aug. 15. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!