Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam hazahozott egy házas,...

A fiam hazahozott egy házas, gyerekes nőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott az alábbi szituáció. A felnőtt nagyfiam (26 éves) megismerkedett egy lánnyal (23 éves), akinek van egy 2 éves kislánya és férje. A válásuk folyamatban van. A lány odaköltözött a picivel együtt a fiamhoz. Látom, hogy boldoggá teszi a fiamat, egyébként dolgos, házias lány. Otthon ellátja a háztartást, főz, mos, takarít. A kislánynak is jó anyukája. Egyetemen tanul, mellette főállásban dolgozik, a pici bölcsis.

A személyiségéről nem tudok sokat mondani. Vannak furcsaságai és sokat szomorú, családja nincs, rengeteget bántották. Összességében értelmes, okos, talpraesett, mindent elintéz és megold. A fiamat a tenyerén hordozza.

És itt jön a DE. Mégis valahogy nem tudom teljes szívemből elfogadni. Nem keresem benne a hibákat, nem mutatom előtte, hogy bármi problémám lenne vele, de mégsem tetszik nekem ez a helyzet. Ilyen fiatalon válni...A faluban is mindig kapom a kellemetlen kérdéseket, hogy. fiamé-e a gyerek. Olyat is hallottam vissza, hogy a fiamé lehet a kislány, ezért ment tönkre a korábbi kapcsolata. Ez természetesen nem igaz, mire megismerte az új leányzót, már régóta nem volt senkije. Ezek zavarnak, meg hát mi van, ha csak ilyen megalázkodónak mutatja magát, közben pedig majd kisemmizi a fiamat? Vagy neki is esetleg gyereket csinál aztán otthagyja?

2022. aug. 15. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
25%
60! A pletyka néha lehet igaz.
2022. aug. 15. 19:30
 62/83 anonim ***** válasza:
91%
Néha lehet, de nehezen lehetne az apja úgy ,hogy akkor még nem is ismerték egymást...
2022. aug. 15. 19:40
 63/83 anonim ***** válasza:
6%

Figyelj ide, utolsó kommentként ide annyit még hozzáteszek, (ha már kötelező a szócséplés,) hogy a gyerek verziója , hogy nem övé a gyerek, a szülő elhiszi, mert elfogult. Lehet egy ilyen verzió. Nem tudhatjuk, néha a pletykák igaziak. Vagy pedig a másik verzió az, amit te írtál.

Én a gyanút magamról úgy oszlatom szét, hogy bizonyítom az ellenkezőjét tettekkel. Ha DNS teszt lenne, akkor a pletykálók befognák a szájukat és szégyenkeznének, de ha igazuk van, akkor valószínűleg nem fognak csináltatni tesztek a szülők.

2022. aug. 15. 19:58
 64/83 A kérdező kommentje:
A kislány 2 éves. Egymástól 400km-re laktak. Nem ismerték egymást, ez száz százalèk.
2022. aug. 15. 20:02
 65/83 anonim ***** válasza:
81%

#63: kötelező a szócséplés, mert nem érted meg a szituációt, illetve utólag annyit nem írsz, hogy "ja, bocs ezt félreolvastam".

Az pedig eléggé abszurd, hogy egy teljesen légbőlkapott állítást nekem kellene egy rendkívül drága vizsgálattal cáfolnom. Eléggé súlyos megfelelési kényszer lehet nálad.

2022. aug. 15. 20:07
 66/83 anonim ***** válasza:
94%
Én egyébként sem költenék ennyi pénzt ilyen semmitérő emberek miatt, akiket csak a faluból ismerek, mert épp nem hisznek el valamit, pláne, ha tudom, mi az igazság...
2022. aug. 15. 20:18
 67/83 anonim ***** válasza:
100%

1. Semmi közöd hozzá. Inkább örülj neki hogy szeretik egymást. A fiadat is megértem hogy nem fogadja vissza a másik lányt.

2. Egy dolgos, szorgalmas lány igenis kereshet ennyit a mai világba.

2022. aug. 15. 21:34
 68/83 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a célját elérte már... csak épp egy teljesen más dologban.
2022. aug. 15. 21:56
 69/83 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon undorító vagy!

Bár az én anyósom is ilyen undorító, csak sértegetni tudott meg a s.ggembe mászni, semmi mást, meg ellopkodni a fiamat.. meg is szakítottam vele minden kapcsolatot.

Mikor a párommal megismerkedtünk még én is házas voltam 2 gyerekkel de akkor nem volt köztünk semmi már 1 éve legalább. Én 31, párom 52 éves volt. Összeköltöztünk és tavaly megszületett a közös kisfiunk. Ja és én is normális vagyok az exemmel, párommal is kb haveri viszonyban vannak mert a gyerekek érdekei ezt kívánják, plusz emberileg teljesen normális attól, mert nekünk nem jött össze párkapcsolatban.

Páromnak meg mindig a kedvében járok, egy szava sincs...

Jobb lenne ha nem avatkoznál az életükbe!

2022. aug. 15. 22:10
 70/83 anonim ***** válasza:
14%
Én pedig továbbra sem ítélem el a kérdezőt, mert ilyen egy jó anya, aki aggódik a gyereke miatt és kételkedik. Kár, hogy mindegyik nem ilyen mint az enyém.
2022. aug. 16. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!