Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam hazahozott egy házas,...

A fiam hazahozott egy házas, gyerekes nőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott az alábbi szituáció. A felnőtt nagyfiam (26 éves) megismerkedett egy lánnyal (23 éves), akinek van egy 2 éves kislánya és férje. A válásuk folyamatban van. A lány odaköltözött a picivel együtt a fiamhoz. Látom, hogy boldoggá teszi a fiamat, egyébként dolgos, házias lány. Otthon ellátja a háztartást, főz, mos, takarít. A kislánynak is jó anyukája. Egyetemen tanul, mellette főállásban dolgozik, a pici bölcsis.

A személyiségéről nem tudok sokat mondani. Vannak furcsaságai és sokat szomorú, családja nincs, rengeteget bántották. Összességében értelmes, okos, talpraesett, mindent elintéz és megold. A fiamat a tenyerén hordozza.

És itt jön a DE. Mégis valahogy nem tudom teljes szívemből elfogadni. Nem keresem benne a hibákat, nem mutatom előtte, hogy bármi problémám lenne vele, de mégsem tetszik nekem ez a helyzet. Ilyen fiatalon válni...A faluban is mindig kapom a kellemetlen kérdéseket, hogy. fiamé-e a gyerek. Olyat is hallottam vissza, hogy a fiamé lehet a kislány, ezért ment tönkre a korábbi kapcsolata. Ez természetesen nem igaz, mire megismerte az új leányzót, már régóta nem volt senkije. Ezek zavarnak, meg hát mi van, ha csak ilyen megalázkodónak mutatja magát, közben pedig majd kisemmizi a fiamat? Vagy neki is esetleg gyereket csinál aztán otthagyja?

2022. aug. 15. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
98%
Ha ez igaz, akkor undorító vagy.
2022. aug. 15. 14:59
 32/83 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez az "örüljön hogy kellett gyerekkel a fiamnak" beszólás rohadt bunkó volt.

Mintha valami feslett nő lenne csak azért, mert elvált.

Te magad írtad, hogy jól keres, dolgozik, tanul egy 2 éves gyerek mellett, az autót is a fiadra íratta. Mégis betört a fejed, mert nem akar egy 1,5 szobás lyukban tespedni?!

Ettől lenne aranyásó?!

Ne haragudj, de nem vagy komplett.

Sajnálom a fiadat, remélem semmit se örökölt a személyiségedből.

2022. aug. 15. 14:59
 33/83 anonim ***** válasza:
95%
Ó Édes Istenem... minek kell beleavatkozni ilyen mélyen a fiad dolgaiba? 26 éves gondolom el tudja dönteni, hogy mit szeretne, nem óvodás... ha őt nem zavarja, hogy gyereke van és zűrös volt a gyerekkora akkor téged miért? Neked mi a fontosabb a gyereked boldogsága vagy az, hogy a falu népe mit gondol? Nem is értem az ilyen gondolkozásmódot...
2022. aug. 15. 15:02
 34/83 anonim ***** válasza:
97%

Én is csak remélem hogy kamu a sztori, mert te egy beteg besavanyodott p*csa vagy.

Kavarj csak be nekik, majd legalább felnyílik a fiad szeme és egy életre megutál

2022. aug. 15. 15:02
 35/83 anonim ***** válasza:
95%
#30 kérdező, olyan nincs, hogy egyszerűen nem akarod. Minek vállaltál gyereket egyáltalán, ha nem tudtad, hogy egyszer felnőtt lesz, és azt csinál, amit akar, akkor is, ha neked nem tetszik? Nem irányíthatod az egész világot kedved szerint, és normális anyaként nem is akarnád a saját fiad életét így kontrollálni.
2022. aug. 15. 15:04
 36/83 anonim ***** válasza:
96%
Az amúgy eszedbe jutott, hogy azért cseverészik normálisan a férjével, aki megcsalta, mert van egy kétéves gyereke, akinek az az ember továbbra is az apja, a gyerektartást is fizeti, és nem akarja mérgező környezetben felnevelni a gyerekét? Gondolom téged az a pici gyerek nem érdekel, végül is csak a fiad életének lesz a szerves része, ha nem sikerül szétszakítanod őket. Már csak azt nem értem, a fiad 26 éves korára hogy nem látja, milyen hárpia vagy, és minek szól egyáltalán hozzád.
2022. aug. 15. 15:06
 37/83 anonim ***** válasza:
93%

"Mégis valahogy nem tudom teljes szívemből elfogadni."

- Ez nem rólad szól. Ahogy az sem, ha a fiadat esetleg csalódás éri.

A kellemetlen kérdéseket meg neked kell tudnod megtanulni kezelni.

2022. aug. 15. 15:10
 38/83 A kérdező kommentje:

A fiam azt mondta, hogy szeretne annak a kislánynak olyan lenni, mint az apukája. Ez is egy kicsit szíven döfött. Nagyon aranyos az a kislány, okos, mosolygós, bújós. Viszont nem hiszem, hogy valaha tudok úgy tekinteni majd rá, mint unokámra. És a fiam sem szeretném, ha egy idegen gyerek apja lenne.

Lehettek volna saját gyerekei a korábbi barátnőjétől az esküvő után. Nyilván ettől az új lánykától is lehet majd, de az mégsem olyan, hiszen itt már van egy idegen pici. Én ezt nem tudom elfogadni. Na meg azt, hogy majd most mennek a válási tárgyalásra, a fiam oda is menni fog. Nem értem, hogy miért kellett neki ebbe belekeverednie és miért nem talált egy aranyos, gyermek és férjtelen lányt magának. Vagy miért nem fogadta vissza a volt barátnőjét, ha már ő szeretett volna békülni.

2022. aug. 15. 15:12
 39/83 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem te ne szólj bele, mert ebből baj lesz, és neked lesz bajod belőle.

Azt meg végképp meg ne tedd hogy a volt csajt ráuszítod. Hahó kérdező! Az miatt volt szomorú a picikéd.

Ha nem állsz le a sz.arkavarással akkor megszűnteti veled a fiad a kapcsolatot, te meg jöhetsz ide szidni a menyjelöltedet hogy eltiltotta a fiadat.

2022. aug. 15. 15:12
 40/83 anonim ***** válasza:
93%

Egyszeruen semmi kzood hozza. Hisztizhetsz, orjonghetsz, a fejedet a falba verheted, de mivel nem neked kell eltartani (bar ugye a kerdesben meg az volt, hogy 'hazahozott' egy hazas not, aztan par mondattal kesobb mar 'odakoltozott' a fiadhoz - most akkor melyik igaz?), szoval innentol a loteri kutyat nem erdekli a velemenyed, a percenkent, kommentrol kommentre csavarodo kamusztorid.

Ha esetleg megse lenne kamu (bar az meg tragikusabb lenne...), akkor fordulj pszichiaterhez, mert mentalis betegseged van: beteges kontrollmaniad es szeparacios szorongasod. A fiad sem veletlenul menekult el toled meg a nyilvan altalad valasztott ex-menyasszonyatol.

2022. aug. 15. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!