Hogy változna meg a kapcsolatod az apáddal, ha megtudnád, hogy gyerekkorodban szexuálisan zaklatott téged?
11. Szerinted.
De mivel nyilván kicsit sem értesz a témához, az, hogy szerinted mi a helyzet, irreleváns.
A memóriában minden benne van ami történik az emberrel, akkor is ha nem emlékszik. Pl nem emlékszel a baba korodra vagy a születésedre, az első napodra, de ezek mind megtörténtek és az emlék ott van, csak nem tudod "előhívni". Ahogy írták már válaszban, olyan is van, hogy így védekezik az agy egy szörnyű emlékkel kapcsolatban, ott van az emlék valahol a tudatalatti mélyén elásva, de nem szedi elő. Léteznek különböző technikák ezeknek a felkutatására.
Viszont valóban, sok a kókler, de ez az élet minden területén így van. Ácsok között is sok a "jóvanazúgy" munkás és szakácsok között is vannak kevésbé jó szakácsok.
Ha a kérdező biztos benne, hogy ez az ember tényleg érti a dolgát, akkor ez kifejezetten nehéz helyzet.
Ez valóban egy nagyon nehéz helyzet. Elképzelni nem tudom, mennyire.
Kérdező, amennyiben ez nagy valószínűséggel igaz, én akarva akaratlanul eltávolodnék apukámtól, pedig én nagyon apás vagyok, de ez számomra megbocsáthatatlan lenne.
Nem akarnék én haragot, de nem szeretném, ha tovább részese lenne az én, vagy majd esetlegesen unokái életében.
Sajnálom nagyon, szívből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!